Karşı cinsle hiç ilişkim olmadı

ASSASSIN0147

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba 26 yaşındayım yakışıklıyım çevrem öylede söyler hala bakireyim yaşıtlarım bekaretini 15 14 yaşında kaybetti bekaretimle bir yandan gurur duyarken bir yandan sinirimi bozuyor akranlarım güzeller güzeli 2 3 kızla takılırken gezerken tavlarken benim çevremde kız yok benden 4 5 yaş küçük olup evlenen var fena halde kıskanırım onları şu an 16 17 yaşındaki gençler ve akranlarım cinselliği zirvede yaşar sadece cinsellik içinde değil arkadaşlık falan 30 32 yaşına gelince hala bekar kalmak istemiyorum bende bir sorun mu var? Dinime bağlıyım zina yapmak dahi istemiyorum evlenmek istiyorum içkim sigaram nargilem yok kitap okuyup oyun oynayıp film izlerim parada kazanırım saçma sapan şeyler yazmazsanız sevinirim.

Sende niye sorun olsun canım kardeşim. Yanında kızlar yoksa o senin sorunun olabilir belki ortamlara girememişsindir. Ama dinine göre en doğru şekilde yaşıyorsun bunda hiç bir sorun yok. Senin gibi cinselliği ön plana almayan sevgiyi önemseyen çok kız var. Eninde sonunda bulursun ama bu süreci daha da hızlandırmak istiyorsan ortamlara katılırsan daha iyi olur.

Evlenme isteğiniz gayet normal. Ailenize ve akrabalarınıza bahsedin. Muhakkak çevrede evlenecek bir kız çıkar. Düzenli geliriniz yoksa ama karşı tarafı da kendinizi de mağdur etmeyin şimdi.

Onun haricinde erken yaşta ilişkiye girmek hiç sağlıklı değil. Din de yasaklamış. En iyisi yaşı gelince düzgün bir hayat kurmak.

Çoğu kişi bekaretini 14-15 yaşlarında kaybetmez. Bunu ortamlarda böbürlene böbürlene anlatanlar genelde yalan söylüyordur. Çoğu Türk erkeği 20'li yaşlarına kadar bakirdir ve bu normaldir.

Dinine bağlıysan ve zina yapmak istemiyorsan, çevrendekiler cinselliğin zirvesini yaşarken bence ağlamaya hakkın yok. Niyetin bir kadınla ciddi ilişki yaşamak ve evlenmekse fakat etrafında kadınlar yoksa sorun sendedir ve böyle bir durumda sosyalleşmen, biraz dışarı çıkıp insanlarla muhatap olman gerek.

Senlik bir durum yok kızların çoğu kafayı yemiş durumda nerede keko,esrarkeş ve pis kokan adam varsa oraya damlıyorlar. Sen yine hayatına devam et inanıyorum ki mutlaka karşına senin gibi gönlü güzel biri çıkacaktır.

Merhaba 26 yaşındayım yakışıklıyım çevrem öylede söyler hala bakireyim yaşıtlarım bekaretini 15 14 yaşında kaybetti bekaretimle bir yandan gurur duyarken bir yandan sinirimi bozuyor akranlarım güzeller güzeli 2 3 kızla takılırken gezerken tavlarken benim çevremde kız yok benden 4 5 yaş küçük olup evlenen var fena halde kıskanırım onları şu an 16 17 yaşındaki gençler ve akranlarım cinselliği zirvede yaşar sadece cinsellik içinde değil arkadaşlık falan 30 32 yaşına gelince hala bekar kalmak istemiyorum bende bir sorun mu var? Dinime bağlıyım zina yapmak dahi istemiyorum evlenmek istiyorum içkim sigaram nargilem yok kitap okuyup oyun oynayıp film izlerim parada kazanırım saçma sapan şeyler yazmazsanız sevinirim.
Senin tek sıkıntın iyiliğin. Böyle devam et. İlla senin gibi iyi erkeklerin değeri anlaşılacak...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı