Karşı cinsle hiç ilişkim olmadı

Asosyalsin büyük ihtimal yapacağın şey rastgele her kıza yazmak. Bu pratik amaçlı ciddi bir şey için tabiki rastgele biriyle olmaz. Buluşa buluşa, konuşa konuşa kızları çözeceksin, ağzın daha iyi laf yapacak onları çözmeye başlayacaksın ama baştan çok fena failler yaşayacağını kabul etmen lazım. Onurunu gururunu kırar kızlar acımaz, yavaştan bir kalkan geliştireceksin ve artık incinmeyeceksin bunlardan. Sonra kafanda bir profil oluşmaya başlayacak o kişide senin aradığın kişi olacak. Kesin bulamayadabilirsin ama en azından denedim olmadı dersin.

Hâlâ yalnız mısınız hocam?

Evet.

Asosyalsin büyük ihtimal yapacağın şey rastgele her kıza yazmak. Bu pratik amaçlı ciddi bir şey için tabii ki rastgele biriyle olmaz. Buluşa buluşa, konuşa konuşa kızları çözeceksin, ağzın daha iyi laf yapacak onları çözmeye başlayacaksın ama baştan çok fena failler yaşayacağını kabul etmen lazım. Onurunu gururunu kırar kızlar acımaz, yavaştan bir kalkan geliştireceksin ve artık incinmeyeceksin bunlardan. Sonra kafanda bir profil oluşmaya başlayacak o kişide senin aradığın kişi olacak. Kesin bulamayadabilirsin ama en azından denedim olmadı dersin.

Buldum 1 ay önce birini buluşma yerini ayarladım neymiş ailesi izin vermiyormuş hazırlanıyorum diyor bir de yok misafirler gelmiş elektrikler kesilmiş saçma sapan yalanlar 40 yılın başı buluşucağız.

14 15 yaşında veya 17 18 19 yaşında bakireliğini kaybediyor olabilirlerde yani yaşadıkları ilişkiler öyle uzun değil genel olarak 14-20 yaşına kadar çoğu kısa sürüyor ergensin çünkü sevgilim çok güzel cart curt yoldan ondan daha güzel kız geçince ona da aşık olursun zaten malı tutamıyosun o yaşlarda kafa direkt kayıyor yani çok da önemli bir şey değil o yaşlarda cinsel ilişkiye girmek.

Evet.

Buldum 1 ay önce birini buluşma yerini ayarladım neymiş ailesi izin vermiyormuş hazırlanıyorum diyor bir de yok misafirler gelmiş elektrikler kesilmiş saçma sapan yalanlar 40 yılın başı buluşucağız.
Hocam ben de 24 yaşındayım,evet çevrem fazla yok ama arayış içindeyim sosyal medya olsun,uygulamalardan olsun.Ama zorladıkça olmuyo gibi hissediyorum artık ve gerçekten etrafta bu duyguları yaşayan o kadar çok insan var ki,benim neyim eksik diyorum.Ben de bakirim ve artık erkekliğimden şüphe etme noktalarına da geldim.Bu işin sonu ne olcak merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı