Karşı Tarafa Ses Gitmiyor

Hocam o zaman kullandığınız programları değiştirin, çalıştığını gösteriyor bu.
İyice kafayı yedi şimdi hiçbiri çalışmıyor böyle kalıyor;
Ekran Alıntısı.PNG

Başka bir çözüm öneremiyorum ne yazikki, curse voice vs indirip deneme yapın arkadaşınız falan. Çözümü bulursanız etiketleyebilirsiniz beni de öğrenmiş olurum.
Hocam gerçekten garip masaya elimle vurduğumda sesi algılıyor, kulaklığı yere koyduğumda tıkırtı oluyor onu algılıyor beni algılamıyor. :D

Size de teşekkür ederim yardımınız için, uğraştığınız için. Çözüm yolu bulursam etiketlerim mutlaka.

Dediğiniz iki yöntemi de uyguladım sonuç aynı. Kulaklığı normalde kulaklık portuna takıyordum mikrofonda çalışıyordu kulaklıkta. Bu sistemde kulaklık girişine takınca mikrofon takılı gözükmüyor. Hangi porta takacağımı bile bilmiyorum şuan, kafam baya karıştı.
Tek porttan takıp kulaklık ve mikrofonun çalıştığını ifade etmişsiniz doğru mudur? Fotoğraftaki gibi midir ucu?

Dosya Ekleri

• 20161204_182801.jpg
    20161204_182801.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 110
Hocam sistemi yeni topladığınızı söylediniz ya? Daha önceden böyle bir problem var mıydı? Bilgisayar komple yeni alındıysa bence mikrofon girişlerini kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Böyle durumda direkt servisle bağlantıya da geçebilirsiniz.
Ardından ayarları sıfırlamak ve de driverı kaldırıp yüklemekte bir nevi çözüm olabilir.
Yine yapamazsanız falan haftaiçi saat 5'e kadar ofisteyim teamviewer dan yardımcı olabilirim, etiketlediğiniz taktirde.

Hocam sistemi yeni topladığınızı söylediniz ya? Daha önceden böyle bir problem var mıydı? Bilgisayar komple yeni alındıysa bence mikrofon girişlerini kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Böyle durumda direkt servisle bağlantıya da geçebilirsiniz.
Ardından ayarları sıfırlamak ve de driverı kaldırıp yüklemekte bir nevi çözüm olabilir.
Yine yapamazsanız falan haftaiçi saat 5'e kadar ofisteyim teamviewer dan yardımcı olabilirim, etiketlediğiniz taktirde.
Evet bilgisayar komple yeni alındı, daha önce derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama sistemi topladığım ilk günde karşıya ses gitmiyordu şimdide. Mikrofon girişleri ne oluyor tam olarak bir bilgim yok açıklayabilirseniz sevinirim. Saat 5'e kadar okuldayım eğer vakit bulabilirsem ve çözemezsem mutlaka iletişime geçerim.

Stereo karışımı devre dışı bırakıp deneyebilir misin? Güç tasarrufu mod' unu, özel kullanım mod'undaki tüm kutuları onayla. Birde mikrofon gerçi analog ama sen yinede biçim ayarınıda tek tek dene eğer fayda vermiyorsa gerçekten aklıma başka bir şey gelmiyor. Daha biligili arkadaşlarımız, abilerimiz çok daha iyi yardımcı olabilir. Tabi birde aldığınız yere yada msi ile iletişime geçmenizi söyleyebilirim. :(

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı