Banka/Kart Kart abonman mı?

samtesahni

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar,
IMG_20230415_110623.jpg
IMG_20230415_110848.jpg

Sizlere sorum olacak, ben yeni bir otobüs kartı çıkarttım adama abonman olsun dedim yeşil bir kart çıkarttım bu kart abonman mı?

Dosya Ekleri

• IMG_0190.jpeg
    IMG_0190.jpeg
    205,1 KB · Görüntüleme: 146
İstanbul'da kişi kendi adına kart çıkardığında ister içine kendisi para atarak, ister abonman yaptırarak kullanabiliyor. Bursa'da durum nedir bilmiyorum.

"Milli Eğitim Bakanlığı ve Yüksek Öğretim Kurulu sistemine kayıtlı olan öğrencilerin aylık 90 TL karşılığında 200 binişlik kullanabileceği karttır. Öğrenciler; aylık abonman ve mevcut indirimli öğrenci Ankarakart’ına bakiye yüklemede olduğu gibi aynı anda aylık 90 TL karşılığında 200 binişlik kontör yükleme yapabilmektedir. (biniş birim adedi 0,30 kuruş). Aylık Abonman İndirimli kart Özel Halk Otobüsleri hariç sadece EGO Otobüslerinde, Metro, ANKARAY ve Teleferikte geçerlidir. Abonman öğrenci kartında aynı araç ve istasyonda birinci ve ikinci biniş arasında 30 dakika süre tanınmaktadır. 30 dakika içinde ikinci biniş yapılırsa abonman uygulaması kullanılamamaktadır. Aylık Öğrenci Abonman kartı, alış tarihinden itibaren bir sonraki ayın aynı günü saat 23.59’a kadar geçerlidir.

Abonmankart’a Kart İşlem Merkezleri (Kızılay, Akköprü, Dikimevi, Beşevler ve EGO Genel Müdürlüğü) ile kent genelinde bulunan 197 kiosk cihazından, 436 adet bayi ve 30 ANKARAKART gişesinden ve online olarak başvuru yapılabilmektedir."

Direk kendi sitesinde yazan ki bu eski şu anda 90liradan fazla abonman ücreti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı