Mobil ödeme ile alabilir nasıl alamaz.Posta güvercini ile taksit ile ödeme bile mevcut. (!)
Kartsız ücretli bir şey alamazsın.
Mobil ödeme ile alabilir nasıl alamaz.Posta güvercini ile taksit ile ödeme bile mevcut. (!)
Kartsız ücretli bir şey alamazsın.
Kesinlikle kullanılmaz. Gereksiz ücretleri var. Papara ve Tosla çok daha iyi.İninal en basit ve belkide ne güzel çözüm olabilir. Bende ininal kullanıyorum ve kesinlikle öneriyorum.
18 yaşından küçük olduğuna göre mobil ödemede kullanamaz çünkü üstüne bir numarası yok.Mobil ödeme ile alabilir nasıl alamaz.
Aylık 2 TL, para yükleme, atma, çekme işlemlerinde para kesen, epin, oyun altını vesaire alınacağı zaman da komisyon koyan bwrabet ötesi ön ödemeli kart. En fazla tosla kullandım. 96 TL tosback kazanmışım. Eskiden hiç kesmiyordu. Artık 1 TL kesiyor ayda. Yapcak bir şey yok. Süresi bitti diye papara aldım ben de veli onayını halledip.İninal en basit ve belkide ne güzel çözüm olabilir. Bende ininal kullanıyorum ve kesinlikle öneriyorum.
Ben de dahil. Tepkim nükte değildi. Bilmiyordum şaşırdım.@Gökkayahan hocam halâ bilmeyenler var?
Tamam hocam gidip tosla kart çıkartıyorum, iyi günler. (Dalga geçmiyorum öyle anlaşıldıysa kusura bakmayınAylık 2 TL, para yükleme, atma, çekme işlemlerinde para kesen, epin, oyun altını vesaire alınacağı zaman da komisyon koyan bwrabet ötesi ön ödemeli kart. En fazla tosla kullandım. 96 TL tosback kazanmışım. Eskiden hiç kesmiyordu. Artık 1 TL kesiyor ayda. Yapcak bir şey yok. Süresi bitti diye papara aldım ben de veli onayını halledip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.