Kartını kardeşine kullandırtan çocuğa verilen 1250 TL cezaya yapılan yorumlar

Ben ödemeyeceğim için pek bilmiyorum o konuyu ama ben de geriliyorum ailecek geriliyoruz çünkü. Okullar açıldı 1 haftadır QR kod ile ödüyorum yeni keşfettim gibi bir şey

Ben ödemeyeceğim için pek bilmiyorum o konuyu ama ben de geriliyorum ailecek geriliyoruz çünkü. Okullar açıldı 1 haftadır QR kod ile ödüyorum yeni keşfettim gibi bir şey
O QR kod ödemesi her yerde olmuyor dikkat edin hocam. Geçen QR kod sistemi aklıma gelmedi diye NFC kullanayım dedim hiçbir yerde yoktu. Sonraki gün aklıma QR kod ödeme yöntemi geldi. Onda da 3 yerden sadece 1'i destekliyordu. Yani fiziksel kart ya da nakit önceliğiniz olsun.

Elimde indirimsiz bir kart var 1 aktarmayla 2 otobüse binmiş oluyorum dönerken de 2 otobüse biniyorum 1 günde 30 TL falan gidiyor. Baya sıkıntı çekiyorum desem yeridir keşke vermeseydim işte.

Açıklık getirdiğin için sağol kankam. Normalde bu konunun başlığı Technopat'ın ortamı benzeri bir şeydi fakat moderatör düzenlemiş. Buradaki kişilerin sürekli olarak birilerini linçleme amacı gütmesi bir hayli sinir bozucu olduğundan açtım konuyu, cezayı son güne bırakın tavsiyem budur.

Teşekkür ederim tekrardan bende 7 gün uyarı yemiştim daha yeni mesaj yazabildim gereksiz mesaj uyarıları bitirdi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…