O konuyu açan konu sahibi bendim hatırlarsınız. Siz daha yorucu bir insansınız inanın ki insanlara saygının ne demek olduğunu öğretmeye çalışırken kendinizi iyice düşürüyorsunuz kim olduğunuz az çok belli. Başkalarına zorbalık yapma hırsıyla kendinize saygıyı öğretememişsiniz öncelikle.
Konu sahibine beni savunduğu için teşekkür ediyorum.
Parasız erkek sizsiniz sanırım isim değişikliği yapmışsınız.
Güvenlik konusunda kesinlikle haklısınız güvenliğe olan kötü söylemlerim için kusura bakmayın.
Ancak, istenen ücret çok yüksek.
Eğer size kötü bir sözüm veya hakaretim olduysa tekrar tekrar özür diliyorum.
Konu hakkında görüşünüzü belirttiğiniz için de teşekkür ederim.
Aynı şekilde diğer herkese de teşekkür ederim.
Teşekkür etmeyeceğim bir çok kişi var çünkü daha saygı duymayı hayatlarında kullanmamış insanlar foruma gelmiş üstünlük taslayıp insanlara saygıyı öğretiyorlar güya.
Evet hocam bir çok insan bana %100 katıldığınız sanıp olayı pek anlamamış.
Bende yazayım bu konunun yazılma amacı olayda haklı olduğum değil, o konuya yazılan yorumlar.
Güvenlik görevlisinin suçu yok hocam. Ben konuda güvenlik görevlisine suç atarak hatamı yaptım. Herkesin dediği gibi adamın yaptığı şey görevini yapıp ekmeğini kazanmak. 1250 TL cezayı kesen ise devlet olması lazım.
Görevlik görevlisinin suçu yok evet o konunun konu sahibiyim. Karta el koyan kişi güvenlik ve güvenliğe benim bir şey deme hakkım yok. Ama 1250 TL cezayı veren devlete bir şey deme hakkım va çünkü ben bu kartla trafikte makas atmadım.