AhmetKonyaspor
Decipat
Hesap bilgileri kısmında e-posta yazıyor mu kontrol eder misiniz?24 saati geçmesine 1 saat kaldı, bana hiçbir link gelmedi zaten.
Hesap bilgileri kısmında e-posta yazıyor mu kontrol eder misiniz?24 saati geçmesine 1 saat kaldı, bana hiçbir link gelmedi zaten.
Hesap bilgileri kısmında e-posta yazıyor mu kontrol eder misiniz?
Evet yazıyor kayıt olurken zaten onaylama kodu gönderdiler, sadece key ile ilgili bir e-posta göndermediler.Hesap bilgileri kısmında e-posta yazıyor mu kontrol eder misiniz?
Evet yazıyor kayıt olurken zaten onaylama kodu gönderdiler, sadece key ile ilgili bir e-posta göndermediler.
Hocam ben 2 oyunuda aldım mail attılar biraz sonra bir mail daha atacağız falan diyor normal mi kod o zaman gelecek sanırsam site değişmiş biraz![]()
Göndereceğiz diyorlarsa gelir.Evet yazıyor kayıt olurken zaten onaylama kodu gönderdiler, sadece key ile ilgili bir e-posta göndermediler.
Hocam ben 2 oyunuda aldım mail attılar biraz sonra bir mail daha atacağız falan diyor normal mi kod o zaman gelecek sanırsam site değişmiş biraz![]()
Göndereceğiz diyorlarsa gelir.
Evet yazıyor kayıt olurken zaten onaylama kodu gönderdiler, sadece key ile ilgili bir e-posta göndermediler.
Sipariş kımının fotusunu al adamlara mail at başlığa teslim edilmeyen ürünler yaz açıklamaya mail gelmedi ürünleri aktif edmiyorum de sonra o siparişlerim kısmından aldığın resmi yükle ve yolla gerisi adamlarda.Bana da o e-postadan geldi ama işte "birazdan" geçeli çok oldu yeni e-posta gelmedi.
Hocam sipariş vereli 24 saati geçti, tekrar gönder tuşu nerede çıkıyor bulamadım. Siparişlerim dedikten sonra altta detaylar tuşu var ama orada bir şey yok.Başka bir oyun alacağım bakalım bana link gelecek mi merak ettim şimdi.
Sipariş kımının fotusunu al adamlara mail at başlığa teslim edilmeyen ürünler yaz açıklamaya mail gelmedi ürünleri aktif edmiyorum de sonra o siparişlerim kısmından aldığın resmi yükle ve yolla gerisi adamlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.