Kas ağrısına rağmen antrenman yapılır mı?

• Konuyu başlatan sxiel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 393

sxiel

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB
Ryzen 5 2600X
8 GB RAM
İki gün önce spora başladım ve motivasyonum son derece yerinde. Bu sabahtan beri kas ağrısı çekiyorum, kolumu düz tuttuğum zaman ağrıyor fakat yine de devam etmek istiyorum. Antrenman yapmamın sağlık açısından bir zararı var mıdır? Çünkü eğer bir zarar söz konusu değilse ağrıyı umursamadan devam edebilirim.

Ham ağrısı, istersen dinlenebilirsin ağrı hafifleyine kadar sonra full devamke. Şuan devam etmene engel olacak bir durum yok ortada, tercih sana kalmış.

İki gün önce spora başladım ve motivasyonum son derece yerinde. Bu sabahtan beri kas ağrısı çekiyorum, kolumu düz tuttuğum zaman ağrıyor fakat yine de devam etmek istiyorum. Antrenman yapmamın sağlık açısından bir zararı var mıdır? Çünkü eğer bir zarar söz konusu değilse ağrıyı umursamadan devam edebilirim.

Bir anda yüklenmişsin anlaşılan, sporu bırakma. Süreç çok yavaşlar, kendini zorlayarak her yerin ağrısada devam etmeye çalış. Her yeni gün önceki günden daha az ağrın olacak, vücut alışacak.

kendini zorlayarak her yerin ağrısada devam etmeye çalış
Bu düşünce tarzıyla hem gelişemezsin hemde er yada geç birgün sakatlanırsın.

Biliyorum yenisin heveslisin ama bu işler böyle yürümüyor. Sabır işidir bir numaralı kural asla sakatlanmamak ve devamlılıktır. En ufak bir hatanın cezasını hayatın boyunca çekersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı