Kas kaybı yaşamamak için ne yapılır?

Calisthenics ile beslenmene de dikkat ederek güzel fit bir vücut elde edilebilir başlarda vücut ağırlığın yeterli gelir kendini bir ilere seviyeye daha taşımak istiyorsan direnç bandı, ağırlık yeleği gibi şeylere yönelirsin.

Reis ben 7 aydir fitnes yapıyordum doktor 1 aylığına yüksek ağırlığı yasakladı. Kası korumak için 1 ay kalistenik yapayım mı?

Reis ben 7 aydir fitnes yapıyordum doktor 1 aylığına yüksek ağırlığı yasakladı. Kası korumak için 1 ay kalistenik yapayım mı?

Bu konuda profesyonel değilim sakatlığın ne kadar ciddi bilmiyorum ancak 1 ay ara vermekten zarar gelmez normal şartlar altında kas kaybetmek kazanmaktan daha zor bir şey, ben 3 yıldan beri fitness yapıyorum spor salonu üyeliğim bittiği zaman ara verdiğim dönemler oldu, belli bir süreden sonra vücut kas hafızası geliştirdiği için geri dönüce vücut kendini daha kolay toparlıyor zaten, şu an senin ne kadar kas kütlen var veya vücudun buna ne kadar alışık bilmiyorum ama illa yapacağım diyorsan da kendini zorlamadan düşük kilolar ile yüksek tekrar yap. Spor yapamıyıcam diye çok da ciddiye almaya gerek yok belli bir süreden sonra insan o kadar da takmıyor spora ara vermeyi bu uzun zamana yıllara yayılması gereken bir süreç sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı