Kas kütlesi koymak kilo aldırır mı?

100 kiloda doğal olarak %10 yağ oranı anca boyu 1.96 falansa olabilir. Onun dışında dediğiniz gibi steroid yoksa çok zor.

Yanıtlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim son olarak acaba ağırlık çalışılan yerde incelme olur mu yeni başlayanlarda örnek veriyorum göğsü hafif yağlı olan biri göğüs bassa göğüs küçülür mü?

Küçülmez. Yağ kaybı genetik dışı bölgesel değildir genel olarak vücutta yağ yakarsın. Kasın büyüdüğü zaman zaten neden küçülsün.

Hayır bölgesel incelme veya bölgesel yağ yakımı gibi bir şey söz konusu değildir o da gene bir uydurmadır kilo verirsen her yerinden incelirsin çalıştığın yerden değil

Küçülmez. Yağ kaybı genetik dışı bölgesel değildir genel olarak vücutta yağ yakarsın. Kasın büyüdüğü zaman zaten neden küçülsün.

Küçülmek, sözcüğünü yanlış kullandım yani o yağlı görüntüden kurtulur mu anlamında söylemik istedim.

Hayır bölgesel incelme veya bölgesel yağ yakımı gibi bir şey söz konusu değildir o da gene bir uydurmadır kilo verirsen her yerinden incelirsin çalıştığın yerden değil.

Anladım reis teşekkür ederim.

kas kütlesinden kilo alacaksan niye kilo almak istemeyesinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…