Wankula153
Picopat
Daha fazla  

Merhaba arkadaşlar, boy 168-170 yaş 15 kilo boyuma göre az. Dedim okullar kapandı alırım aslında alıyordum sa ama durdu. 5 kilo aldım galiba tatil başladığından bu yana boyum bu aralar biraz fazla uzuyor sanki. O nedenle zayıflığım gitgide ortaya çıkıyor. Spor yapıyordum. Göğüs, karın, omuz kası ara sıra da kol çalışıyordum. Bazı yerlerde bunun tam tersi kilo verdireceğini söylüyor. Yani bu süreç bana da biraz aksak geldi. Tüm gün sadece evdeyim ve hareket etmiyorum. İyi yiyorum bana göre. Ama geceleri 45dk ağır spor yapıyorum. Sizce yapmasam kilo almam daha da artar mı? Aslında faydası oldu. 
Omuzlarım gerçekten iyi duruyor. Kollarımda öyle. Ama zayıf olunca sanki biraz daha yaparsam orantısız görünecek gibi. Asıl amacım zaten kilo almak değil hacim kazanmam vücudumun dışarıdan daha hacimli, büyük durması. Kilo almasam da bu ilerliyor mu? Yoksa kilo almadığım için vucütum da mı büyümüyor. Son zamanlarda can sıkmaya başladı iyice bende. Kıyafet almak istiyorum. Çocuktan boy olarak bayağı önce çıktım zaten. Ama bu sefer de büyükten giydim mi üstümde tam durmuyor ara beden bulmam zor. Tek sorun bu da değil. Dışarıdan da kötü duruyor daha kilolu estetik durmam istiyorum. Tavsiye ve cevaplarınızı bekliyorum. Çok uzadı kusura bakmayın.

Omuzlarım gerçekten iyi duruyor. Kollarımda öyle. Ama zayıf olunca sanki biraz daha yaparsam orantısız görünecek gibi. Asıl amacım zaten kilo almak değil hacim kazanmam vücudumun dışarıdan daha hacimli, büyük durması. Kilo almasam da bu ilerliyor mu? Yoksa kilo almadığım için vucütum da mı büyümüyor. Son zamanlarda can sıkmaya başladı iyice bende. Kıyafet almak istiyorum. Çocuktan boy olarak bayağı önce çıktım zaten. Ama bu sefer de büyükten giydim mi üstümde tam durmuyor ara beden bulmam zor. Tek sorun bu da değil. Dışarıdan da kötü duruyor daha kilolu estetik durmam istiyorum. Tavsiye ve cevaplarınızı bekliyorum. Çok uzadı kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör: