Çözüldü Kasa çalışıyor fakat görüntü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sabribahcsr

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16 Gb Ram / AMD Ryzen 7500F / AMD Radeon RX 7700 XT / PRIME B650M-R / MSI MPG A650GF 650W 80+ GOLD
Kasa çalışıyor görüntü yok. Birçok şeyi denedim fakat nafile. Ekran kartından şüpheleniyorum üzerinde paslanma var. Paslanma görüntüyü engel olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
kabloyu normal anakart çıkışına takacaksınız kasanın arkasında. bios pili aşağıdaki gibi bir şey ekran kartının altında kalmış olabilir.
1736186139997.png
Hocam en son ne yaptınız bir anlatın lütfen. Bir şeyi ellediniz mi?
Hayır. En son 1 ay önce driver güncellemesi vardı onu yüklemiştim. Ondan sonra görüntü gelmemeye başladı fakat sadece açılışta gelmiyordu Windows şifre yeri gelince görüntüde geliyordu. Ben açıldığı için sıkıntı yapmadım. Fakat geçen hafta bir driver güncellemesi daha yükledim yeniden başlatınca bir daha açılmamak üzere gitti.

Yani hocam sebep gayet ortada gibi duruyor. Paslanma falan değil bence. Driver güncellemesini nereden aldınız ve neyin güncellemesiydi?

Yani hocam sebep gayet ortada gibi duruyor. Paslanma falan değil bence. Driver güncellemesini nereden aldınız ve neyin güncellemesiydi?
Amd nin kendi orijinal sitesinden indirdim. En son adrenalin güncellemesi ekran kartımda radeon rx 470

Hocam önemli veriler yok ise format gayet kolay bir çözüm olacak gibi duruyor.

BIOS ekranına girebiliyor musunuz?

Hocam ekran hiçbir şekilde gelmiyor. Monitör ışığı yanıp sönüyor. Fare ve mouse ışığı yanıyor monitör yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı