BatuhanD.
Decapat
Merhaba, CoD Warzone oynarken birden ekran gitti bir daha da açılmadı. BIOS'u resetledim (anakart pili, RAM vs çıkartıldı.) olmadı. Ekran kartını çıkartıp denedik yine açılmadı. PC açılırken 3 kere uzun bip sesi veriyor sonra bazen 1 uzun 2 kısa veriyor nedenini internetten bayağı araştırdım bulamadım, aslında buldum ama çözümler olmadı. En son beyaz VGA ışığına baktığımda sürekli yandığını gördüm genelde başta yanar ve söner. MSI 350M Pro VDM Plus anakartımın (2.5 senelik) kullanım kılavuzuna baktım VGA hata ışığı diye okudum. Benim tahminim anakartın işinin bitmiş olması ama umarım öyle değildir, değerli yorumlarınıza açığım.
Edıt: 10 yıl önceki ekran kartını diğer eski monitörle takınca Windows açıldı. (Aynı anakart)
Edıt2: RX570 ekran kartını aynı eski monitörle deneyince yine kasa 1 uzun 2 kısa bip sesi veriyor.
Edıt: 10 yıl önceki ekran kartını diğer eski monitörle takınca Windows açıldı. (Aynı anakart)
Edıt2: RX570 ekran kartını aynı eski monitörle deneyince yine kasa 1 uzun 2 kısa bip sesi veriyor.
Son düzenleyen: Moderatör: