Güzel çalışabilir haklısınız ama kalitesiz hiçbir PSU'ya güvenmiyoruz. O yüzden yağla geç vesaire olmaz bu PSU'larda. PC'yi emanet ediyoruz. Şakası olmaz.
PSU marka ve modeli baksanız çok iyi olur hocam. İdare etsin meselesi değil bu iş. 8 ay kullanırsın. 9. ayda bir bakarsın sistem gitmiş. Ne kullandığını bilelim ona göre devam et diyelim sana.
PSU marka ve modeli baksanız çok iyi olur hocam. İdare etsin meselesi değil bu iş. 8 ay kullanırsın. 9. ayda bir bakarsın sistem gitmiş. Ne kullandığını bilelim ona göre devam et diyelim sana.
Kasada bir şeyler söküp takmaktan çok geriliyorum hocam geçen işlemci macununu değiştireyim dedim stok fana nasıl bir vida mekanizması yaptılarsa çözmem 2 saat sürdü.
Kasada bir şeyler söküp takmaktan çok geriliyorum hocam geçen işlemci macununu değiştireyim dedim stok fana nasıl bir vida mekanizması yaptılarsa çözmem 2 saat sürdü.
Merak etmeyin hocam burda bir şey sökmiyecez. Sadece maksimum kasanın kapalı kapağını sköeceksin orda yazmıyorsa arka tarafa geçip PSU'nun dört vidasını çıkartıp (PSU kapalı olacak ve elektriğe bağlı olmayacak) PSU'nun herhangi kablosunu sökmene gerek bile yok. Yerinden çıkarıp marka ve modeli öğreneceksin. Risk neredeyse sıfır. Az müdahale etmeye başladıkça rahatlarsın. Yavaş ol ve tedbiri elden bırakma yeter.
Çekinme o kadar hocam sadece bilgisayar kasasına takılı olan vidaları sökeceksin başka bir şey sökmiyecen.
PSU'nun içini filan açmıyacaz merak etme. Sadece yerinden çıkarmak için vida sökecez. Kasayıda bilmiyorum belkide PSU'yu yerinden çıkarmaya bile gerek yok ama kapalı gibi her yeri.