Slyrox
Hectopat
Daha fazla
Merak etmeyin hocam burada bir şey sökmiyeceğiz. Sadece maksimum kasanın kapalı kapağını sköeceksin orada yazmıyorsa arka tarafa geçip PSU'nun dört vidasını çıkartıp (PSU kapalı olacak ve elektriğe bağlı olmayacak) PSU'nun herhangi kablosunu sökmene gerek bile yok. Yerinden çıkarıp marka ve modeli öğreneceksin. Risk neredeyse sıfır. Az müdahale etmeye başladıkça rahatlarsın. Yavaş ol ve tedbiri elden bırakma yeter.
Çekinme o kadar hocam sadece bilgisayar kasasına takılı olan vidaları sökeceksin başka bir şey sökmiyecen.
Tamam hocam eve geçince bakacağım teşekkür ederim yardımların için haber ederim.
Merak etmeyin hocam burada bir şey sökmiyeceğiz. Sadece maksimum kasanın kapalı kapağını sköeceksin orada yazmıyorsa arka tarafa geçip PSU'nun dört vidasını çıkartıp (PSU kapalı olacak ve elektriğe bağlı olmayacak) PSU'nun herhangi kablosunu sökmene gerek bile yok. Yerinden çıkarıp marka ve modeli öğreneceksin. Risk neredeyse sıfır. Az müdahale etmeye başladıkça rahatlarsın. Yavaş ol ve tedbiri elden bırakma yeter.
Çekinme o kadar hocam sadece bilgisayar kasasına takılı olan vidaları sökeceksin başka bir şey sökmiyecen.
PSU'nun içini filan açmıyacaz merak etme. Sadece yerinden çıkarmak için vida sökeceğiz. Kasayı da bilmiyorum belki de PSU'yu yerinden çıkarmaya bile gerek yok ama kapalı gibi her yeri.
Hocam arkadan bakarız da önden nasıl bakacağız anlamadım çünkü PSU'nun hertarafı kapalı ve görünürde herhangi bir vida da yok.
Umarım işlemci fanında yaşadığım şeyi yaşamam bayağı uğraştırıcıydı acaba yeni bir fan mı alacağım diye düşünmeye başlamıştım.