Kasa çok ses çıkarıyor

Güzel çalışabilir haklısınız ama kalitesiz hiçbir PSU'ya güvenmiyoruz. O yüzden yağla geç vesaire olmaz bu PSU'larda. PC'yi emanet ediyoruz. Şakası olmaz.

Hocam ben bu PSU'nun kalitesini nasıl anlayabilirim peki belki de çok kaliteli bir PSU ben burada boşuna değiştirmeye çalışıyorum.

Güvenmiyorum PSU'ya idare etsin biraz bakalım.
PSU marka ve modeli baksanız çok iyi olur hocam. İdare etsin meselesi değil bu iş. 8 ay kullanırsın. 9. ayda bir bakarsın sistem gitmiş. Ne kullandığını bilelim ona göre devam et diyelim sana.

PSU marka ve modeli baksanız çok iyi olur hocam. İdare etsin meselesi değil bu iş. 8 ay kullanırsın. 9. ayda bir bakarsın sistem gitmiş. Ne kullandığını bilelim ona göre devam et diyelim sana.

Geçenlerde kasaya kafamı sokup PSU'nun üstünde ne yazıyor diye bakmaya çalışıyordum gördüğüm şey kasanın ismiydi direkt hocam.

Geçenlerde kasaya kafamı sokup PSU'nun üstünde ne yazıyor diye bakmaya çalışıyordum gördüğüm şey kasanın ismiydi direkt hocam.
İlla ki yan tarafında marka ve model yazıyordur hocam. Yazmayanı görmedim daha hiç. sağına ya da soluna bakın üst trafında yazmaz.

Çoğunlukla sol tarafta yazar yani cam tarafına bakan kısımda.

Ona bakmam için kasanın arka kapağını mı sökmem gerekiyor hocam (sökülüyorsa)
PSU çıkarmanız bile gerekebilir. Sökülebilirliğinin nasıl olduğunu bilmiyorum açıkcası. Ama öğrensek iyi olur hocam.

PSU'nun çevresi siyah plastik bir tabakayla çevrelenmiş hocam sadece üstten PSU'yu görebiliyorum pencere açmışlar oradan.

PSU çıkarmanız bile gerekebilir. Sökülebilirliğinin nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası. Ama öğrensek iyi olur hocam.

Kasada bir şeyler söküp takmaktan çok geriliyorum hocam geçen işlemci macununu değiştireyim dedim stok fana nasıl bir vida mekanizması yaptılarsa çözmem 2 saat sürdü.

PSU'nun çevresi siyah plastik bir tabakayla çevrelenmiş hocam sadece üstten PSU'yu görebiliyorum pencere açmışlar oradan.
Anladım hocam ama öğrenmek için sökmeniz gerekiyor.

Kasada bir şeyler söküp takmaktan çok geriliyorum hocam geçen işlemci macununu değiştireyim dedim stok fana nasıl bir vida mekanizması yaptılarsa çözmem 2 saat sürdü.
Merak etmeyin hocam burda bir şey sökmiyecez. Sadece maksimum kasanın kapalı kapağını sköeceksin orda yazmıyorsa arka tarafa geçip PSU'nun dört vidasını çıkartıp (PSU kapalı olacak ve elektriğe bağlı olmayacak) PSU'nun herhangi kablosunu sökmene gerek bile yok. Yerinden çıkarıp marka ve modeli öğreneceksin. Risk neredeyse sıfır. Az müdahale etmeye başladıkça rahatlarsın. Yavaş ol ve tedbiri elden bırakma yeter.

Ben onu sökersem PSU'yu satma ihtimalim bile kalmayacakmış gibi geliyor hocam başka bir alternatifimiz yok mu🥶
Çekinme o kadar hocam sadece bilgisayar kasasına takılı olan vidaları sökeceksin başka bir şey sökmiyecen.

PSU'nun içini filan açmıyacaz merak etme. Sadece yerinden çıkarmak için vida sökecez. Kasayıda bilmiyorum belkide PSU'yu yerinden çıkarmaya bile gerek yok ama kapalı gibi her yeri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı