Kasa Fanlarını Nasıl Yerleştirmeliyim?

Tabii fotoğraf göndereyim. Durum şöyle şu anda:

Dosya Ekleri

• IMG_20200612_220657.jpg
    IMG_20200612_220657.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20200612_220913.jpg
    IMG_20200612_220913.jpg
    890,2 KB · Görüntüleme: 72
Kasanın her yeri fan olmuş :D Fanlar kaç devirde dönüyor, gürültü yapmıyor mu?
Ben gürültü yapıyor diye kasanın önündeki 3 fanı kapatıyorum. (Cooler Master MB Lite 5 fanları) Sadece önde sıvı soğutmanın radyatöründe 2 fan ve 1 adet egzoz fanı çalışıyor.

Tabii fotoğraf göndereyim. Durum şöyle şu anda:

Durumu şöyle değerlendirirsek;
Üstteki fanlar ile işlemcinin fanları dengeler diye düşünüyorum, ne dersiniz?
Mor olan yerdeki fanlar da ekran kartının ki ile dengeler yalnız kartın fanları dışarı mı üflüyor?
Öndekileri de içeri taze hava sağlar diğerleri de atar yalnız burada dikkat etmek gereken sıcaklık ne durumda?

Kasanın her yeri fan olmuş :D Fanlar kaç devirde dönüyor, gürültü yapmıyor mu?
Ben gürültü yapıyor diye kasanın önündeki 3 fanı kapatıyorum. (Cooler Master MB Lite 5 fanları) Sadece önde sıvı soğutmanın radyatöründe 2 fan ve 1 adet egzoz fanı çalışıyor.
Biraz abarttım galiba: ) Evet haklısınız. Azıcık ses de yapmaya başladı. Deneme yanılmayla ideal fan hızını bulacağım artık.
Durumu şöyle değerlendirirsek;
Üstteki fanlar ile işlemcinin fanları dengeler diye düşünüyorum, ne dersiniz?
Mor olan yerdeki fanlar da ekran kartının ki ile dengeler yalnız kartın fanları dışarı mı üflüyor?
Öndekileri de içeri taze hava sağlar diğerleri de atar yalnız burada dikkat etmek gereken sıcaklık ne durumda?
Valla hocam mor olan yere fan takamadım. Sığmadı. Vazgeçtim oraya takmaktan. Öndekiler içeri üflüyor. Üsttekiler yukarı üflüyor. İşlemci fanları sağdan alıp soldan atıyor oradan arkadaki fandan dışarı çıkıyor.

Sıcaklıkların boşta ekran görüntüsünü geçiyorum.

Çok teşekkür ederim başta size ve yardımcı olan tüm arkadaşlara.

Dosya Ekleri

• Boşta Sıcaklık.jpg
    Boşta Sıcaklık.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 69
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı