Kasa Isınıyor

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.098
O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar bugün tekrardan test ettim Far cry 3 ile. Ve Ekran kartım en fazla 65 derece, işlemci ise 56 derece oldu. Şuan 140 mm fan yan kapata takılı. İçeri üflüyor. İşlemci ve ekran kartı ısınmaması için ne yapabilirim ? Düşük bütçe ile yapmam gerekiyor. Su soğutma falan alamayacağım maalesef.
Kasa şuan 140 mm fan yan kapakta. Önde 120 mm , arkada 120 mm takılı.

Elimde 80 mm dandik bir fan var işe yarar mı ?

Not : Bir tek Far cry 3 ' te ısınıyor kasa.

Şöyle yapabilirsin ısı konusunu. Kasanın içindeki kablolar düzgün mü, yani hava sirkülasyonu için gerekli ortam hazırlandı mı? Corsair 200R'de bildiğim kadarıyla kablo saklama boşluğu vardı, oraya yerleştirdin mi?

Kasayı Vatan' da ki arkadaşlar halletti. Her şeyi düzgünce yerleştirmişler kontrol ettim. Pek bir şey ellemedim.
Ortam hazır. Benim istediğim, İşlemci ve ekran kartına yada ekran kartının şu uzanan ısı borularına üfleyen bir fan koymam gerek. 80 mm ' lik fan var fazladan işe yarar mı ?
Şöyle yapabilirsin ısı konusunu. Kasanın içindeki kablolar düzgün mü, yani hava sirkülasyonu için gerekli ortam hazırlandı mı? Corsair 200R'de bildiğim kadarıyla kablo saklama boşluğu vardı, oraya yerleştirdin mi?

Ekran kartı tarafına niye koyuyorsunuz ki? Gayet normal ısı değerleri. İşlemcinin rahat edebileceği noktalara odaklanın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı