Kasa Kapağı Açık mı durmalı Kapalı mı ?

cerberus123

Megapat
Yer
Ankara/Eskişehir
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bayağıdır kasanın yan kapağını açık kullanıyordum ama kapalı durması daha iyiymiş diye duydum, geçen gün kapattım ama kasanın üstündeki fanlardan daha sıcak hava gelmeye başladı, açınca daha soğuk üflüyor, sizce kapalı durması mı daha iyi açık durması mı?
Kullandığım kasa: Lian Li PC-P50

Birde kasanın üstünde 2 fan var, onların teki çalışıyor kışın kapatmıştım daha önce pek gerek yok diye, diğerini de açayım mı zararı olur mu açmamamın bilgisayara (geçtiğimiz yaz hiç açmamışım tekini, geçen farkettim kapalı olduğunu :D )

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sistem birazcık eski olduğu için kasayı açık tutuyorum. Özellikle, yazın kapalı tutunca öyle ses çıkıyorki, sanki uçak geçiyor zannediyorum. :D

Tabi toz olmuyor da değil. Her yaz başında temizlik yapıyorum bu yüzden. Gerçi 2 sene önce ekran kartımı temizlik yaparken bozmuştum ya, neyse. :D

Ses ve sıcaklık problemin yoksa kapalı dursun bence ;)

Yazın ısınma problemi daha çok olduğu için fanların son devirde çalışıyor. Kasanda uygun yer varsa deviri düşük daha iyi soğutma yapan 12cm veya 14cmlik fan takabilirsin.

Kapagi kapattigimda sanki daha cok ses cikmaya basladi onun icin tekrar cikarttim, kapagi takinca ses yukselmesi normal mi?

Kapalı olarak kullanın. Üstteki fanları %100 alarak kullanın kulaklık ile oyun oynuyorsunuzdur ondan sorun olmaz.
Birde üstteki fanlarin fan hizini mi %100 yapayim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı