Kasa modifiyesi

• Konuyu başlatan Mert Özdemir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.756
M

Mert Özdemir

Ziyaretçi
Arkadaşlar elimde tam film izlemelik PC parçaları ve kasa var ama bu kasada ne altta ne üstte fan yuvası var ne için lazım derseniz çok şık oluyor öyle olunca. PSU var cooler master elite 400w bir üste bir alta fan açsam mı yoksa yeni kasa mı alsam ? Şimdi boşuna da kasaya para vermek istemiyorum açıkçası. Bir arkadaş şarjlı tornavida ile del demişti sizce olur mu ?

Zevk için uğraşılır bu tür delme kesme işiyle ama güzel bir görünüm olması için baya uğraşman gerekecek, bence temiz bir oyuncu kasası al ve içine fan ışıklandırma vs süslemeleri yap, değmez bunca çabaya bence yinede sen bilirsin :) başarılar.

Tamam Cooler Master RC-430 veya Thermaltake Versa II Alacağım. İçlerinde psu var elimdeki psu'yu satarım yada bir çok psu ihtiyacı olan arkadaşım var onlardan birine veririm.

Dostum bana senin önerebileceğin 400-500 watt psu'lu 180 TL'yi geçmeyecek veya psu'suz 100 TL'yi geçmeyecek üstte 2 altta 1-2 fan yuvalı kasa var mı ? Kablo toplama var diye Rc 430 u söylemiştim

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı