Kasa Önerisi

gameObject

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Donanım bilgim zayıf olduğu için durumumu profesyonellere danışmak istedim. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Öyle aman aman oyunculardan değilim fakat bir oyun oynuyorsam keyif alabilmek için en iyi performansta oynamak isteyenlerdenim. Çok fazla oyun da oynamıyorum zaten. CSGO, LoL, Rust vb. Az çok anlamışsınızdır. :)
Son zamanlarda oyun oynarken kasamın fan sesi çok fazla gelmeye başladı. Temizliğini de sık sık yapmaya çalışıyorum. Oyunlarda herhangi bir FPS düşüşü,takılma veya donma gibi sorunlar yaşamıyorum fakat rahatsız olmaya başladım. Oyun oynarken efektler yoğunlaştığında kasadan bildiğiniz Renault'un dizel arabaları gibi ses gelmeye başlıyor. :D Sistemimi çok rahat taşıyabilecek, sesi olabildiğince minimum seviyede olan bir kasa almayı düşünüyorum. Tabii bütün bunların yanında öğrenci olduğumu da göz önünde bulundurmanızı isterim. :)
Bunların dışında sorunun kasamda olmadığını düşünüyorsanız lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kısaca sistemim:
  • İşlemci: AMD FX X8
  • Anakart: MSI Gaming 970
  • Ekran Kartı: MSI R7 250
  • RAM: 2X2 GB Hyper-X
  • PSU: Yüksek ihtimal Cooler Master 800w gaming gibi bir şey olması lazım şu an bilgisayarımdan uzağım.
  • Kasam da Cooler Master marka fakat modelini bilmiyorum.

Herkese iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ilk önce senden sesin kaynağını belirlemeni istiyorum. Sesin kasadan geldiğine emin misin? Belki PSU'dan geliyor olabilir. Eğer sesin kasadan geldiğine eminsen sana tavsiye edip önereceğim kasa Dark N10 olacak.

Ses ağırlıklı olarak işlemci fanından ve kasanın üst kısmındakı fandan gelıyor. Dediğiniz kasayı almak sorunu çözer mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı