MustafaKABAK
Decapat
Bende MSI A320M Pro var ama üzerinde çalıştırma düğmesi yok ve kasayı satacağım. Yeni bir kasa bulana kadar nasıl bilgisayarı çalıştırabilirim?
100 TL? Dışarı çıktığında anında cebinden çıkıyor zaten.
Hocam o konuda haklısın ama bazen o yöntem çalışmıyor. En azından uzay montaj yaparken sık sık bu sorunu yaşıyordum.Alti ustu iki kucuk şeyi birbirine degdirecek hocam bence çok da ihtiyac dahilinde degil alinmasi.
Kasamın güç tuşu bozulduğu için sürekli o şekilde açıyorum, arkadaşlarım gülmekten ölüyor.Kasadakinden farkı Power butonunun olmaması, masa üzerinde sistemi birleştirip, anakart front panel soketindeki Power Switch uçlarını tornavida ile birleştirdiğiniz an sistem açılır.
Kasamın güç tuşu bozulduğu için sürekli o şekilde açıyorum, arkadaşlarım gülmekten ölüyor.
Reswt butonu? Kasada sadece power tuşu ve ışıkları değiştiren bir tuş var.Reset butonunu kablolarını Power Switch'e takın.
Bende MSI A320M Pro var ama üzerinde çalıştırma düğmesi yok ve kasayı satacağım. Yeni bir kasa bulana kadar nasıl bilgisayarı çalıştırabilirim?
Reswt butonu? Kasada sadece Power tuşu ve ışıkları değiştiren bir tuş var.
Eki Görüntüle 2126237
Ahahha vay be. Nasıl yapacağım onu? Hangi kablo olabilir?LED butonu ile değiştirin. Kedim kasa üstüne yatmayı sevdiğinden, Power butonu geniş basması kolay olduğunda LED ile değiştirdim. Artık oyun oynarken kasanın renkleri sürekli değişiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.