Kasa Tavsiyesi

Teknobyte

Hectopat
Merhaba arkadaşlar elimde Zalman Z3 Plus kasam var zaten fakat soğutması yeterli değil, 3 fan önde takılı 2 fan yukarıda 1 fan arkada olmak üzere 6 adet fanı bulunmaktadır. Ben de yeni bir kasa almayı düşünüyorum. Bütçem 450 TL Power supply istemiyorum. 3 önde 2 yukarda 1 arkada toplamda gene 6 adet fan çıkışı olsun kasanın önü mesh olsun mümkünse, çünkü cam tarzında olanların hava akışı iyi olmuyormuş. Ben 2 adet buldum fakat MSI olanı beni düşündürüyor. Çünkü hava akışının Rampage gibi iyi olacağını zannetmiyorum. Rampage önü mesh bir yapıya sahip, elimde N11 kuponu var mümkünse önerilerinizi bunu dikkate alarak yaparsanız sevinirim. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

1. MSI MAG Vampiric 010M
  2. Rampage RMC2019 JOYANCE

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyeler için teşekkürler. Dark guardian uygun istediğim özellikler var rampage ile benzer özellikler taşıyor. Sanırım kimse rampage markasını önermiyor. Bundan dolayı rampage eledim. Dark için aşağıdaki fanı kasa ile birlikte sipariş vereceğim çünkü 3 önde 1 arkada var yukardaki 2 tane içinde gelmiyor. Farklı alternatif önerilerede açığım ürünü 11.11.2019 alacağım çünkü kupon v.s var elimde önemli olan geniş ferah rahat olmasıdır.
  1. Dark 120mm Dual Ring RGB Fan

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı