Kasa Tavsiyesi

Öyle düşünmeyim hocam. Her ne kadar teknobiyotikten uzak dur desem de günümüzde çoğu firma bir diğerinin laciverti. Hepsiburada bile doğru düzgün garantisini işletemiyor. Kullanıcıyla dalga geçilir gibi işlem yapılıyor. Onun için her zaman imkanınız varsa mağazadan gidip kendi gözünüzle görüp almanızı tavsiye ederim. Ki daha sonrasında sorun oluşturmicak ürünü kendi ellerinizle alarak emin olun diye.
Hocam zaten Hepsiburada Black Friday'den sonra bitti. Ben en son oradan HDMI kablo aldım ve o bile 10 günde geldi hem de ortalıkta corona muhabbeti yokken :D. Vatan'da genellikle insanları kazıklıyorlar o yüzden N11'den güvenilir bir satıcıdan ya da arkadaşımın babası bilgisayarcı, oradan tanıdık diye indirimli bile alabilirim kargoyu beklemeden tabii ilk önce sokağa çıkma yasakları bitsin ondan sonra :).

Hocam zaten Hepsiburada Black Friday'den sonra bitti. Ben en son oradan HDMI kablo aldım ve o bile 10 günde geldi hem de ortalıkta corona muhabbeti yokken :D. Vatan'da genellikle insanları kazıklıyorlar o yüzden N11'den güvenilir bir satıcıdan ya da arkadaşımın babası bilgisayarcı, oradan tanıdık diye indirimli bile alabilirim kargoyu beklemeden tabii ilk önce sokağa çıkma yasakları bitsin ondan sonra :).

Valla yine iyi almışsın. Ben bilgisayarı Teknobiyotik'ten monitörü Hepsiburada'dan aldım tam o sezon. Monitör gelene kadar ben televizyonda 7-8 oyun bitirdim monitör geldiğinde şaşırdım. Ben böyle bir şey almıştım dedim. Hemen hemen 46 günde mi me geldi.

Kasa ve sorun bir araya gelmiyor pek dediğim gibi tercih sizin.
Sonuçta bir kere para veriyoruz hocam; hayat bu, dünyada ne olur, ne biter bilemeyiz :(.
Valla yine iyi almışsın. Ben bilgisayarı Teknobiyotik'ten monitörü Hepsiburada'dan aldım tam o sezon. Monitör gelene kadar ben televizyonda 7-8 oyun bitirdim monitör geldiğinde şaşırdım. Ben böyle bir şey almıştım dedim. Hemen hemen 46 günde mi me geldi.
🤣🤣 Hocam yanlış anlamayın ama siz ne yapmışsınız 😀. Yurt dışından alsanız daha kısa sürede gelirdi. Ben olsam inadına iade ederdim ve aynı ürünü başka siteden alırdım. Neyse, umarım sorunsuz kullanıyosunuzdur...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı