ED Crasher
Hectopat
Parmağınla fanın dönememesini engellemen yeterli tabii fan soketini ana karttan da sökmeyi unutma.Temizliği yaparken fanın kablosunu çıkarıp elimle tutsam bir şey olur mu?
Parmağınla fanın dönememesini engellemen yeterli tabii fan soketini ana karttan da sökmeyi unutma.Temizliği yaparken fanın kablosunu çıkarıp elimle tutsam bir şey olur mu?
Ben geçen haftalarda 250 TL'ye Armut.comdan birini çağırmıştım eve. Hobi olarak bu işi yapıyor ve gayet iyi işçilik çıkarttı. Bilgisayarım 7/24 açık ve her 6 ayda bir aynı kişiyi çağıracağım.
Tabi ki.Güvenilir bir site mi?
Her işten usta var. Referanslarına yorumlara bakabiliyorsunuz. Ben de davlumbaz borusu için çağırmıştım. Güvenilirlik konusunu bilemem ama sonuçta gelen insan, yorum yapanlar da daha önce gittiği iş yaptığı kişiler ise eğer onların yorumlarına göre en azından hiç bilmediğin birine yaptırmak yerine referansı olan birine yaptırıyorsunuz. Tabi hiçbir şeyin garantisi olmaz ama sonuç olarak daha iyi olsa gerek.Güvenilir bir site mi?
Ben de zaten yorumları okuyup çağırmıştım. Yaptığı işin yanında 250 TL nin az olduğunu düşünüp daha fazla verdim. Sağ olsun kırmadı, el işçiliği olan işlere her zaman saygım vardır.Her işten usta var. Referanslarına yorumlara bakabiliyorsunuz. Ben de davlumbaz borusu için çağırmıştım. Güvenilirlik konusunu bilemem ama sonuçta gelen insan, yorum yapanlar da daha önce gittiği iş yaptığı kişiler ise eğer onların yorumlarına göre en azından hiç bilmediğin birine yaptırmak yerine referansı olan birine yaptırıyorsunuz. Tabi hiçbir şeyin garantisi olmaz ama sonuç olarak daha iyi olsa gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.