Kasa temizliği nasıl yapılmalı?

Ben geçen haftalarda 250 TL ye Armut.com dan birini çağırmıştım eve. Hobi olarak bu işi yapıyor ve gayet iyi işçilik çıkarttı. Bilgisayarım 7/24 açık ve her 6 ayda bir aynı kişiyi çağıracağım.

Güvenilir bir site mi?
Her işten usta var. Referanslarına yorumlara bakabiliyorsunuz. Ben de davlumbaz borusu için çağırmıştım. Güvenilirlik konusunu bilemem ama sonuçta gelen insan, yorum yapanlar da daha önce gittiği iş yaptığı kişiler ise eğer onların yorumlarına göre en azından hiç bilmediğin birine yaptırmak yerine referansı olan birine yaptırıyorsunuz. Tabi hiçbir şeyin garantisi olmaz ama sonuç olarak daha iyi olsa gerek.

Her işten usta var. Referanslarına yorumlara bakabiliyorsunuz. Ben de davlumbaz borusu için çağırmıştım. Güvenilirlik konusunu bilemem ama sonuçta gelen insan, yorum yapanlar da daha önce gittiği iş yaptığı kişiler ise eğer onların yorumlarına göre en azından hiç bilmediğin birine yaptırmak yerine referansı olan birine yaptırıyorsunuz. Tabi hiçbir şeyin garantisi olmaz ama sonuç olarak daha iyi olsa gerek.
Ben de zaten yorumları okuyup çağırmıştım. Yaptığı işin yanında 250 TL nin az olduğunu düşünüp daha fazla verdim. Sağ olsun kırmadı, el işçiliği olan işlere her zaman saygım vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı