Kasa temizliği nasıl yapılmalı?

assure

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kasamın tozunu ve lekelerini almak istiyorum bunun için şu minik hava kompresörlerinden almak ne kadar mantıklı? Almama gerek var mı yoksa saç kurutma makinesi ve kuru bir bez yeter mi? Fırça falan gerekli mi?

Kasamın tozunu ve lekelerini almak istiyorum bunun için şu minik hava kompresörlerinden almak ne kadar mantıklı? Almama gerek var mı yoksa saç kurutma makinesi ve kuru bir bez yeter mi? Fırça falan gerekli mi?
Saç kurutma makinesini düşük ayarda soğuk hava modunda kullanabilirsin. Fırça olarak ben makyaj fırçası kullanıyorum çok tozlu metal yerleride sleepy temizleme beziyle siliyorum.

Hocam peki anakartı ve devreleri zarar vermeden nasıl temizleyebiliriz?

Hocam bende klavye temizleme kiti vardı onun minik fırçası ile tozlarını alıyorum, bez değdirmeye gerek yok zaten anakarta genelde o kadar tozlanmazlar

Hocam bende klavye temizleme kiti vardı onun minik fırçası ile tozlarını alıyorum, bez değdirmeye gerek yok zaten anakarta genelde o kadar tozlanmazlar.

Majesteleri peki bu klavye temizleme kitinin içindeki şeyleri kasa, mouse, gamepad için falan da kullanabiliyor muyuz? Ayrıca kullanışlı bir eşya mı ona göre bende almak istiyorum ayrıca önerebileceginiz bir tane var mı?

Hava tutun sonra fırçayla temizleyin yumuşak uçlu bir fırça ile.
Resim fırçası yada makyaj fırçası olurmu?

Saç kurutma makinesini düşük ayarda soğuk hava modunda kullanabilirsin. Fırça olarak ben makyaj fırçası kullanıyorum çok tozlu metal yerleride sleepy temizleme beziyle siliyorum.
Teşekkür ederim

Majesteleri peki bu klavye temizleme kitinin içindeki şeyleri kasa, mouse, gamepad için falan da kullanabiliyor muyuz? Ayrıca kullanışlı bir eşya mı ona göre bende almak istiyorum ayrıca önerebileceginiz bir tane var mı?

Teşekkür ederim
Makyaj fırçası olması daha iyidir.

Teşekkür ederim
Tabi ki ben kasa ve gamepad de de kullanıyorum hatta telefon ekranı içinde bir yüzü oluyor. Ben Temudan 70Tl'ye falan almıştım, zaten küçük bir set içerisinde fazlasıyla parçalar var.
Buyrun;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı