DarylDixon0
Decapat
Neden olduğunu bilmiyorum ama kasam ara sıra titriyor kendi kendine. PSU dan vs. bir ses gelmiyor her şey normal çalışıyor gibi gözüküyor.
Elinizi değdirdiğinizde hissettiğiniz bir titremeyse bir şey olmaz, fanlardan dolayı titriyordur.Neden olduğunu bilmiyorum ama kasam ara sıra titriyor kendi kendine. PSU dan vs. bir ses gelmiyor her şey normal çalışıyor gibi gözüküyor.
Neden olduğunu bilmiyorum ama kasam ara sıra titriyor kendi kendine. PSU dan vs. bir ses gelmiyor her şey normal çalışıyor gibi gözüküyor.
Elinizi değdirdiğinizde hissettiğiniz bir titremeyse bir şey olmaz, fanlardan dolayı titriyordur.
Gevşek bıraktığınız bir fan vidası varsa o yüzden olabilir.
Muhtemelen ekran kartının fani ile alakalı olabilir bende de aynı sorun vardı ekran kartını değişime yolladım.
Elinizi değdirdiğinizde hissettiğiniz bir titremeyse bir şey olmaz, fanlardan dolayı titriyordur.
Gevşek bıraktığınız bir fan vidası varsa o yüzden olabilir.
Fanların orada toz filtresi filan var mı? Onlar fana değiyor olabilir, bende öyle olmuştu.Neden olduğunu bilmiyorum ama kasam ara sıra titriyor kendi kendine. PSU dan vs. bir ses gelmiyor her şey normal çalışıyor gibi gözüküyor.
Ön kapağı çıkarıp takabiliyorsanız ve tam oturmamışsa yapabilir. Çünkü ben de zaman zaman aynı sorunları yaşıyorum, genelde ya kapağı tam oturtmamış oluyorum ya da vidaları iyice sıkıyorum ve düzeliyor. Onun dışında ekran kartınızın fanları sürekli çalışan yapıya sahip değilse, fanlar devreye girerken de ufak bir sarsıntı olabilir. Dert edilecek bir durum değil ama bu.Hocam ara sıra titriyor yani uzun süre tutsam belki yakalayabilirim.
Hocam kasanın ön kapağının üst kısmı biraz önde gibi acaba o yüzden olabilir mi?
Hocam vallaha ben toplamadım kasayı.
Fanların orada toz filtresi filan var mı? Onlar fana değiyor olabilir, bende öyle olmuştu.
Genelde çok sıkılmış vida veya çok gevşek vida varsa olur. Bilgisayarın altına ayaklık alabilirsiniz plastik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.