Kasa üretimi hangisini yapalım?

Arkadaşlar merhabalar, çizdiğim kasaları aşağı yukarı biliyorsunuz artık kasaları yapmayı düşünüyorum önden 10 adet falan yapıp yavaş yavaş arttırmak istiyorum.
Sizce hangi kasadan başlayalım siz olsanız hangisini alırdınız? Fiyatları maksimum 700 TL gibi düşünüyorum. Malzeme olarak normal kasalara göre ucuz ve çok daha kaliteli, kalın olacak yapmışken hatasız ve kusursuz yapmak istiyorum. Geri dönüşler benim için önemli. Önerileriniz var ise başka bir kasa da yapabilirim. Dediğim gibi ilk etapta 10 adet yapacağım. Sonrasında yavaş yavaş farklı modeller düşünüyorum.

Eki Görüntüle 690648

Eki Görüntüle 690645

Eki Görüntüle 690646
Cougar kasam var fakat 1. gibi büyük değil ve çizimlerden 2. olanı seçerdim.
Biraz da o yüzden yapmak istiyorum malum fiyatlar epey arttı, belirli kişiler değil herkesin alabilmesi için yapmak istiyorum.
Umarım üretimde sıkıntı çıkmaz ve satışların tutar. Tabii inşallah sonradan fiyat artışı olmaz :)
Bence de en iyi durum dışarıdan almak olacaktır. Ilerleyen zamanlarda yeni yöntemler bulabilirsin. Bu arada bir marka oluşturmanı öneririm. En azından kasanın üzerinde bir logo bile olsa iyi olur.
Marka olmasa bile muhakkak bir logo şart. En azından kimin yaptığı belli olur.
 
Arkadaşlar NZXT H210I modelini çizmeye karar verdim henüz bu kadar çizebildim :) ATX PSU sığacak şekilde dizayn ettim. Orjinalindeki gibi hem SFX hem ATX PSU sığacak şekilde aparat yapacağım. :) 25 cm genişlik, 37cm yükseklik olacak.
2.JPG


3.JPG


11.JPG

Mtx olarak bir kasa daha çizdim birkaç düzenleme olacak üzerinde henüz tam bitmedi. Ölçüleri 40x40cm.

6d01726f6de15d86a2aa14bc047daa5d.jpg
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı