PS3 alınır mı?

Pslerin çok fiyatı arttı, PS 3'ün fiyatına ağzım açık bakıyorum, benim 5-6 bin TL'lik PC'ye PS 4 ile takas teklifi aldım, ama PC mi hiç satmayı düşünmüyorum.

Bence PS4 ile takas yapıp PS4'ü 8-9'a koy o fiyata alan çok var. Kazandığın para ile kendine daha iyi bir PC alabilirsin :)

Online oynanmıyor diye hatırlıyorum ki çoğu PS3 oyununun Online serverı kapalı olması lazım. Arkadaşta vardı süper Slim, kırmıştı cihazı takır takır indirip oynuyordu. Kolay bir işlem zaten, kırık olmayan alırsan kendinde yaparsın yapamazsan 200-300'e kıran konsolcular var.

Cok teşekkürler buyuk ihtimal oyle yapacağım artik ya da PS4'e yoneleceğim.

Cok teşekkürler buyuk ihtimal oyle yapacağım artik ya da PS4'e yoneleceğim.

PS4 alacaksan mümkünse yazılım sürümü 11.00'a kadar olanları kovala, onları da kırdılar geçenlerde. 11.00'dan yüksekse kırılmıyor.

Online oynanmıyor diye hatırlıyorum ki çoğu PS3 oyununun Online serverı kapalı olması lazım. Arkadaşta vardı süper Slim, kırmıştı cihazı takır takır indirip oynuyordu. Kolay bir işlem zaten, kırık olmayan alırsan kendinde yaparsın yapamazsan 200-300'e kıran konsolcular var.

Yaparken dikkat etmek lazım. Yaptım yapmasına da sürüm yükseltirken yazılımı bozdum HDD'ye format atmam lazım şimdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı