Kasada CD ROM Olmaması Sıkıntı Yaratır mı?

Selvan

Decapat
Arkadaşlar merhaba, alacagim kasada CD takmak için yer yok. Yani CD okuyucuyu takamiyorum. Ben de wireless USB adaptör yani WiFi adaptoru kullaniyorum TP Link'in ama modelini bilmiyorum. Driverını internetten bulabilir miyim? Ve CD yeri olmaması bana ileride sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
CD tarihe karışıyor ve arkadaşların dediği gibi artık kasalarda okuyucu takmak için bir yer pek bulunmuyor. Her türlü sürücüyü internetten indirebilirsiniz.

Benim kasamda da okuyucu yok ve Asus'un Wi-Fi adaptörünü kullanıyorum yine de Asus'un kendi sitesinden sürücüyü kolayca indirebilmiştim.

Arkadaşlar merhaba, alacagim kasada CD takmak için yer yok. Yani CD okuyucuyu takamiyorum. Ben de wireless USB adaptör yani WiFi adaptoru kullaniyorum TP Link'in ama modelini bilmiyorum. Driverını internetten bulabilir miyim? Ve CD yeri olmaması bana ileride sorun çıkartır mı?
USB'den kurum yaparsın sıkıntı olmaz.

Sorun olmaz zaten CD kullanımı çok azaldı yakın zamanda tarih olur o da. Sürücüyü internetten indirebilirsiniz aygıt kimliği ile arama yaparak. Windows 10 kullanıyorsanız sürücü yüklüdür zaten takıp kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı