Kasada statik elektrik var

XATESS

Hectopat
Katılım
17 Ekim 2020
Mesajlar
463
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, neredeyse 5 yıldır falan bilgisayar aldım ve o zamandan beri bu sorun var. Kasaya USB, kulaklık, hoparlör takamıyorum elektrik çarpıyor. Terlik giyip takıyorum ben bunun normal olduğunu sanıyordum fakat şu an bilgisayar aylar oldu fanlar dönüp dönüp duruyor sürekli bir cızıltı falan var. Tamirciye gitti parçalar çalınıp, çözemedik deyip gönderildi. ( çarşı bilgisayarcısı) neyse böyle idare edip kullanıyordum ve artık hiç açılmamaya başladı. Az önce Power tuşuna bastım ve elime elektrik çarptı. PSU fanı dönmüyor bu arada, bilgisayarcıya götüreceğim PSU falan değiştirince sorun kalkar mı? Veya PC açılsa ama cızıltı devam etse sorun olur mu? Şimdiden teşekkürler.
 
Eee kardeşim terlik giymendeki amaç neydi ve elektrik çarpıyorsa bence fazla dokunmamaya çalış Allah korusun yüksek bir voltajda elektrik çarparsa yarın akşam saat 19.00'da bilgisayarı kurcalarken elektrik çarpan çocuk haberini alırız Allah korusun.
Uyduruk kasalarda sorun oluyor genelde , RGB LED'ler var mı üstünde bir de ince hesaptan mı aldın?
Neden ince hesaptan alınan böyle mi oluyor😱😱😱.
 
Uyduruk kasalarda sorun oluyor genelde , RGB LED'ler var mı üstünde bir de ince hesaptan mı aldın?
Everese kasa 2.el almıştım tüm pcyi
Arkadaşlar bir de ram'in yanında bir kompansatör var bozuk kırılmış diğer slotta kullanıyorum fakat sürekli bu elektrikler ve fanların dönüp durması ve konuyu açarken fark ettim PSU fanı da dönmüyor.
 

Geri
Yukarı