Kasamın temperli camı patladı

xPerth

Yoctopat
Daha fazla  
Kasamın camını temizlerken kırdım. İnternette temperli cam araştırdım ama bulamadım temperli camı yaptıracağım bir yer de bulamadım. Sırf temperli cam için yeni kasa mı almalıyım?

Kasamın camını temizlerken kırdım. İnternette temperli cam araştırdım ama bulamadım temperli camı yaptıracağım bir yer de bulamadım. Sırf temperli cam için yeni kasa mı almalıyım?

Yoo ölçüleri alın bir kartona vida deliklerini falan işaretleyin herhangi plexi glass satan yerde yaptırın Max 600 TL tutar.

Gerek yok bence hava alır hem veya temperli camlar genelde kırılınca dağılmaz güzel değişik bir görüntü olur evde çocuk yoksa öyle de kalabilir.
hocam kasada süs olsun diye yokya belli bir işlevi varki temperli cam kullanılıyor ayrıca kasada durması bir hayli riskli

hocam ısı değerlerinde çok bir sorun yoksa ise gerek yok sadece daha fazla toz alır ve bakımı biraz daha erken yapmal zorunda kalabilirsiniz

hocam kasada süs olsun diye yokya belli bir işlevi varki temperli cam kullanılıyor ayrıca kasada durması bir hayli riskli

hocam ısı değerlerinde çok bir sorun yoksa ise gerek yok sadece daha fazla toz alır ve bakımı biraz daha erken yapmal zorunda kalabilirsiniz
Temperli cam küt kırılır eline batmaz özelliği o zaten. Evde çocuk yoksa sıkıntı olmaz.

Kasanın üreticisi ile e-posta veya mevcut ise canlı destek yoluyla iletişime geçmekte fayda var. Ücreti karşılığında camın sağlamını gönderebilirler.

Camsız kullanmanızı pek önermiyorum. Eski bilgisayarımda yan kapak açık şekilde kullanıyordum ve bir haftada kasanın içi toz cennetine dönüyordu. En kötü ihtimalle kasaya uygun boyutlarda pleksi kestirip, kendiniz bir kapak yapmanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı