Kasanın fanlarının çalışması için nasıl bağlanmalı?

Alya durmuş

Femtopat
Daha fazla  
Kasadan hiç anlamıyorum ve kasanın fanlarinin calismasi için takmam gereken bir kablo mu var? SYS fan die bir şey var onunla mi alakalı yardimci olursanız sevinirim bilgi 0 gariban gibi kaldım.

Kasadan hiç anlamıyorum ve kasanın fanlarinin calismasi için takmam gereken bir kablo mu var? SYS fan die bir şey var onunla mi alakalı yardimci olursanız sevinirim bilgi 0 gariban gibi kaldım.
Anakart üzerinde Cha_fan yazan pinler olması lazım. Oraya takacaksınız. RGB içinse RGB pinleri olması lazım onlarıda oraya takacaksınız.

Teşekkürler ama tam olarak nerede çünkü bulamadım
Eğer anakartın kullanım klavuzuna sahipseniz orda detaylı olarak haritası var bulabilirseniz. Eğer sahip değilseniz, SATA ve USB portlarının arasına bakın. Cha_fan 1 ve Cha_fan 2 yazar. Eğer ikiden fazla fan varsa çoklayıcı kullanabilirsiniz.

Eğer anakartın kullanım klavuzuna sahipseniz orda detaylı olarak haritası var bulabilirseniz. Eğer sahip değilseniz, SATA ve USB portlarının arasına bakın. Cha_fan 1 ve Cha_fan 2 yazar. Eğer ikiden fazla fan varsa çoklayıcı kullanabilirsiniz.
Kasanın kendi fanlarindan bahsediyorum direkt çalışmıyorlar ek bir fanim yok ve cha fan ibaresini bulamadım sadece sys fan var

CHA_FAN veya SYS_FAN yazar genelde işlevleri aynıdır, fanları bu başlıklara bağlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı