Hocam öyle şeyleri Arduino ile falan yapıyorlar diye biliyorum.
bu yandaki ledleri yapmasam olurmu ?![]()
Kendin Yap #5: Harici Sıcaklık Göstergesi Yapımı
Kendin Yap serisinin yeni videosunda adım adım rehberimizi takip ederek kendi harici sıcaklık göstergenizi yapabilirsiniz. Ama bu sefer daha büyük olarak!www.technopat.net
Bu yandaki LED'leri yapmasam olur mu?
Hazır var mıdır peki direk ekran halinde satılan çok bildiğim şeyler değil.
Bu yandaki LED'leri yapmasam olur mu?
Hazır var mıdır peki direk ekran halinde satılan çok bildiğim şeyler değil.
hocam direk ekran varmı satılan onu sordum yaparsam halka led eklemeyi düşünmüyorum çirkin duruyor benceç![]()
NeoPixel 12'li Halka NeoPixel Motorobit - Motorobit.com
NeoPixel 12'li Halka NeoPixel NeoPixel 12'li Halka 12 ultra parlak akıllı LED NeoPiksel, 50mm dış çapa sahip bir daire şeklinde düzenlenmiştir. Halkalar 'zincirlenebilir' dir - birinin çıkış pimini bir başkasının giriş pimine bağlayarak birbirine bağlayabilirsiniz! Her LED sürücü çipi LED'in içindeywww.motorobit.com
Neopixel halka LED diye yazarsanız bakabilirsiniz.
hocam direk ekran varmı satılan onu sordum yaparsam halka led eklemeyi düşünmüyorum çirkin duruyor benceç
Çok sağolun![]()
1.8 inch Arduino TFT LCD Ekran Modülü Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
1.8 inch Arduino TFT LCD Ekran Modülü ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Arduino Lcd Display kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.direnc.net
Çok sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.