Anlaşılan led tuşun kablosu anakartındaki reset switchine bağlı. Hazır sistem mi almıştınız?Merhaba, ASUS Prime H610M-K D4 anakartım var, kasanın bir LED tuşu var fakat basınca sistem tekrar başlıyor, kasam Rampage Blade 600W 80Plus. Nasıl düzeltebilirim?
Evet, öyle aldım. Kasanın sitesinde gözüken LED tuşuna basınca tekrar başlıyor sistem.Anlaşılan led tuşun kablosu anakartındaki reset switchine bağlı. Hazır sistem mi almıştınız?
Evet, öyle aldım. Kasanın sitesinde gözüken LED tuşuna basınca tekrar başlıyor sistem.
Yani kasanın içerisini açıp yapabileceğim bir şey yok öyle mi.Anakart detaylarına bakmadım ama yüksek ihtimalle fanlardaki RGB'yi kontrol etmek için üzerinde switch yok. Ayrı kontrolcü alıp fanları ve LED tuşunun kablosunu ona, onu da anakarta takıp halledebilirsiniz.
Maalesef kontrolcü almadan hayır.Yani kasanın içerisini açıp yapabileceğim bir şey yok öyle mi.
Maalesef kontrolcü almadan hayır.
Rampage Blade 600W 80Plus.Maalesef kontrolcü almadan hayır.
Tabii kasanızda kontrolcü yoksa. Belki yanlış takmışlardır. Kasa modeli nedir?
Tek şart anakart değişimi mi.Kasa modelinizi yazmışsınız şimdi gördüm. RGB kontrolcü yokmuş ve fan RGB'leri anakartla çalışmak için uyumlu değilmiş
Ve fanlar Molex ile çalışıyormuş yani kontrolcü almak da işe yaramaz maalesef.
Tek şart anakart değişimi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.