Kasanın ön USB girişinin bir tanesi sadece şarj ediyor

ege1666

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, ASUS TUF Gaming GT301 kasasına sahibim ve geçen kasanın sol ön tarafındaki porta flash soktum çalışmadı. Telefonu taktım şarj doldurmaya başladı. Baska flashlarda dendedim olmadı klavye/fare de denedim çalışmadı. Konulara baktım bulamadım bu konu hakkında yardımcı olabilecek biri var mı? Kasayı ilk aldığımda çalışıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
kasanın ön usb kablosu anakarta doğru bağlanmışsa sorun olmaması gerekir.
anakart modelini gogglede sonuna driver yazarak arat usb driverlarını kurup dene.
düzelmezse kasayı açıp ön usb kablosu nereye bağlanmış fotoğrafını at bakalım, anakart markasını da yaz

Hocam kasanın arkası çok kablo dağınıklığı var bu yüzden atacağım ama o driver güncellemeye baktığımda bir şey bulamadım kendi sitesinden sadece sol dakinde böyle bir sıkıntı var

B550 Aorus Elite AX V2​

sağ tarafta destek yazıyor ona bas işletim sistemi seç (win10 veya win11) orda chipset yazanı indir yükle. 3.11 ve 5.11 sürümleri varmış [5.11.02.217] sürümü daha güncel olur deneyebilirsin

Hocam kurdum sorun aynı şekilde devam ediyor ön tarafta sağdaki flash okurken soldaki okumayıp şarj ediyor yarın kasa arkasın fotoğrafını atarım yardımların icin cok sağ ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı