Kasanın önü için filtre önerisi

Hocam ön panel zaten cam diye çıkarttınız değil mi? O yüzden bunları takacaksınız tekrar camı takmanıza gerek yok. Bunlar vida ile fanlara takılıyor. Zaten ucuz alın 3 tane takın kullanın bayağı toz tutuyor

Peki ön panelde radyatör takılı. Onun vidaları da uzun ve önden fanlarla beraber radyatöre bağlanmış. O vidalar ince, takmasına takarım fakat. Alttaki bir adet fan radyatör dışında çalışmakta. Kasa önünden bu ızgarayı o fana geçirmek için şu standart kasa fanı vidaları uygun olur mu acaba?

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    13,3 KB · Görüntüleme: 32
Peki ön panelde radyatör takılı. Onun vidaları da uzun ve önden fanlarla beraber radyatöre bağlanmış. O vidalar ince, takmasına takarım fakat. Alttaki bir adet fan radyatör dışında çalışmakta. Kasa önünden bu ızgarayı o fana geçirmek için şu standart kasa fanı vidaları uygun olur mu acaba?
evet hocam bende bu vidalarla taktım

Hocam siz ön panel çıkık vaziyettemi kullanıyorsunuz acaba? Yani filtreyi fanlara takıp, ön taraf açık şekilde mi kullanıyorsunuz demek istedim. Bugün 3 adet filtre siparişini verecektim, fakat 10 TL kargo ücreti olduğunu görünce vazgeçtim.
evet hocam ön paneli çıkarttım filtreleri fanlara monteledim o şekilde kullanıyorum. Gayette şık duruyor. Evet haklısınız 15 TL için 10 tl kargo ödüyorsunuz ama diğer sitelerde daha pahalı olduğu için almaya kalkınca toplamda daha da pahalıya geliyor, bende o dönem baya araştırmıştım, en uygunu burasıydı

Evet hocam ön paneli çıkarttım filtreleri fanlara monteledim o şekilde kullanıyorum. Gayette şık duruyor. Evet haklısınız 15 TL için 10 TL kargo ödüyorsunuz ama diğer sitelerde daha pahalı olduğu için almaya kalkınca toplamda daha da pahalıya geliyor, bende o dönem bayağı araştırmıştım, en uygunu burasıydı

Tamamdır siparişi vermiştim perşembe günü. Bugün elime ulaştı, daha takmadım hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı