Kasanın önündeki USB portları sağlıklı çalışıyor mu?

Kabloda lag problemi yok denecek kadar az. Wi-Fi'de testlerde pingim oldukça düşük çıkıyor.

Kablo ile de lag yaşıyorsanız grafik ayarlarını düşürerek deneyebilir misiniz? Kablosuzda bir kayıp olacaktır. Ama daha önce yazdığım mesajda da belirttim arkadaşım 2.4 GHz de Online oyunda sıkıntı yaşamıyor. Superonline ads kullanıyor. ISS modemi eski olabilir oda kablosuzda benzer sorunlar yaratabilir. Kablosuz bantlarınız ortamda çakışıyor olabilir. Apartmanlarda sık karşılaşılan bir durum.

Kablo ile de lag yaşıyorsanız grafik ayarlarını düşürerek deneyebilir misiniz? Kablosuzda bir kayıp olacaktır. Ama daha önce yazdığım mesajda da belirttim arkadaşım 2.4 GHz de Online oyunda sıkıntı yaşamıyor. Superonline ads kullanıyor. ISS modemi eski olabilir oda kablosuzda benzer sorunlar yaratabilir. Kablosuz bantlarınız ortamda çakışıyor olabilir. Apartmanlarda sık karşılaşılan bir durum.
TP-Link WN822N kullanıyorum ben de. Aslında o kadar kötü değil ama arızalı aygıt hatası verince bilgisayar, cihazın lag'a sebep olduğunu düşündüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı