Bu kasayı da( Aerocool 800) çok beğeniyorum ben. Özellikle güç kaynağının ayrı bir bölmede olması estetik açıdan çok hoş. 270 lira bence hiç bir şey bu kasa için. Tercih edilebilir kesinlikle.
Ban yemiştim gereksiz mesaj yazmadan... Neyse yan kapağa bir tane siyah sessiz fan ekledim arkada mavi fan var gayet iyi oldu diyebilirim. Yan kapaktaki fan içeriye hava üflüyor. Böyle olacak dimi?
Ban yemiştim gereksiz mesaj yazmadan... Neyse yan kapağa bir tane siyah sessiz fan ekledim arkada mavi fan var gayet iyi oldu diyebilirim. Yan kapaktaki fan içeriye hava üflüyor. Böyle olacak dimi?
Dışardan içeri serin hava pompalayan ve içerdeki sıcak havayı dışarı atan fanlar olması lazım. Ana mantık bu.
Mümkünse sıcak havayı dışarı atan fanın yüksek konumlandırılması lazım. Çünkü ısınan hava yükselir.
Konuyla fazla alakası yok lakin bir sorum var. Benim 14 inç bir laptopum var. Buna 50 TL bazında iyi hava üfleyen laptop soğutucusu önerir misiniz? Yanacak yakında yoksa ısıdan.
Konuyla fazla alakası yok lakin bir sorum var. Benim 14 inç bir laptopum var. Buna 50 TL bazında iyi hava üfleyen laptop soğutucusu önerir misiniz? Yanacak yakında yoksa ısıdan.
@Silinen üye Kardesim bu konuyu surekli goruyorum, tam mesaj yazacagim 80-100 mesaji gorunce vazgeciyorum, vazgecince canim sıkıliyor. Simdi soyle sen neden benim canimi sıkıyorsun ?