Kasanın yan kapağını açık kullanmak

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 119
  • Görüntüleme 28.712
Bu kasayı da( Aerocool 800) çok beğeniyorum ben. Özellikle güç kaynağının ayrı bir bölmede olması estetik açıdan çok hoş. 270 lira bence hiç bir şey bu kasa için. Tercih edilebilir kesinlikle.
Dark N10 dan daha kaliteli ve daha ucuz. Sade kasa arayanlar için çok iyi bir seçenek. Gayet memnunum ben.

Ban yemiştim gereksiz mesaj yazmadan... Neyse yan kapağa bir tane siyah sessiz fan ekledim arkada mavi fan var gayet iyi oldu diyebilirim. Yan kapaktaki fan içeriye hava üflüyor. Böyle olacak dimi?

Dışardan içeri serin hava pompalayan ve içerdeki sıcak havayı dışarı atan fanlar olması lazım. Ana mantık bu.
Mümkünse sıcak havayı dışarı atan fanın yüksek konumlandırılması lazım. Çünkü ısınan hava yükselir.

Tamam işte öyle yaptım bende. Yan kapaktaki fan tam kartın üzerine geliyor. Dışardan soğuk havayı içeriye çekip arka fan tarafından tahliye ediliyor.

Konuyla fazla alakası yok lakin bir sorum var. Benim 14 inç bir laptopum var. Buna 50 TL bazında iyi hava üfleyen laptop soğutucusu önerir misiniz? Yanacak yakında yoksa ısıdan.:D:D

Tamam işte öyle yaptım bende. Yan kapaktaki fan tam kartın üzerine geliyor. Dışardan soğuk havayı içeriye çekip arka fan tarafından tahliye ediliyor.
Senin kasa hangi tip. Anakart zor sığmış.

Konuyla fazla alakası yok lakin bir sorum var. Benim 14 inç bir laptopum var. Buna 50 TL bazında iyi hava üfleyen laptop soğutucusu önerir misiniz? Yanacak yakında yoksa ısıdan.:D:D

Senin kasa hangi tip. Anakart zor sığmış.
ATX'in en küçük kasası sanırım. :D Neyse kasayı değiştirmeye gerek kalmadı. Belki güç kaynağı alırım. :D

@vSherton Pek anlamam ama şöyle bir şey var. Yorumlara bakarak güvendim. :D
Addison ANC-59D Siyah Notebook Soğutucu Stand

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı