Kasanın yan kapağını açık kullanmak

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 119
  • Görüntüleme 28.809
@Silinen üye Hocam kasanız ne merak ediyorum.:D
Xigmatek Praxis 1801 olması lazımdı galiba. 500W +80 vardı içinde 1 sene önce 200 liraya almıştım baya hesaplı geldi ama şimdi böyle saçmalıklar var. :D

Fanlar odadaki bütün tozları içine çekecek. Yan kapağı kesip bir pleksi takarsan sistemi güzel izlersin.:)
Hocam sizin kasanıza baktım da karşılaştırma yaptım. Bildiğin "Before After" olayına dönmüş. :D

Çok dar kasa. O sağ taraftaki kısım ismini unuttum ekran kartına sıkıntı yaratmıyor mu?
Evet. Ekran kartını takmak için ilk önce 8 pini takıp daha sonra kartı takıyorsun. Aynı şekilde çıkartırken de öyle. :D :D

İçeride bir temiz hava sirkülasyonu yaratmak gerek, durumunuz müsait ise Cool Master markasına ait 20 liraya çok kral fanlar var. Bence açık kalmasın tozlanmaya çok müsait.
Soğutacağını düşünmüyorum. :D Yan kapakta 2 tane fan yuvası var. "Amede" ısınıyor fan takmayınca. :D

@vSherton İkisi de alt tarafta gördüyseniz. :D SSD en altta tabi. :D Birde HDD yuvasına SSD taktım. :D :D Çünkü SSD yuvasına takacağım derken ekran kartının yanında oluyor ve ısınıyor. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı