Kasanın yan kapağını açık kullanmak

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 119
  • Görüntüleme 28.832
Evet. Ekran kartını takmak için ilk önce 8 pini takıp daha sonra kartı takıyorsun. Aynı şekilde çıkartırken de öyle. :D :D

Soğutacağını düşünmüyorum. :D Yan kapakta 2 tane fan yuvası var. "Amede" ısınıyor fan takmayınca. :D
Zalman High Performance kasa kullanmaktayım kasa ile gelen fanlar sessiz olduğu için değiştirmek istememiştim sonra değerlerin sıcak olması beni bi hayli rahatsız etti bu tür şeylere takılan biriyim. Tabiki çok ısınmıyordu ama bu değeri düşürebilirdim Cool Master'dan kırmızı ledli 4 tane fan aldım 1 tanesi egzos fan olmak üzere inanır mısın ekran kartı 70 oluyordu şimdi 59-60 işlemci aynı şekilde 10-15 derece farketti yük altında 50-55 de takılıyor ve kasadan soğuk hava dışarıya vuruyor yazın klima olarak kullanacağım teşekkürler Cııl Mıstır :D.

Zalman High Performance kasa kullanmaktayım kasa ile gelen fanlar sessiz olduğu için değiştirmek istememiştim sonra değerlerin sıcak olması beni bi hayli rahatsız etti bu tür şeylere takılan biriyim. Tabiki çok ısınmıyordu ama bu değeri düşürebilirdim Cool Master'dan kırmızı ledli 4 tane fan aldım 1 tanesi egzos fan olmak üzere inanır mısın ekran kartı 70 oluyordu şimdi 59-60 işlemci aynı şekilde 10-15 derece farketti yük altında 50-55 de takılıyor ve kasadan soğuk hava dışarıya vuruyor yazın klima olarak kullanacağım teşekkürler Cııl Mıstır :D.
O kadar etkili mi ya? :D Ben sadece yana 1 tane taksam içeri hava üfleyecek şekilde nasıl olur? :D O fanlar hangisi linkini atabilir misiniz acaba?

Emin misin hocam? Çok pahalı bir fan almadığın sürece o kadar fark edeceğini düşünmüyorum.

O kadar etkili mi ya? :D Ben sadece yana 1 tane taksam içeri hava üfleyecek şekilde nasıl olur? :D O fanlar hangisi linkini atabilir misiniz acaba?

COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN
Link budur kardeşim, valla dediğim gibi 4 tane taktım ben 1 tanesi egzos olmak üzere. Tabi ben standartta kullanmıyorum zaten genelde ya müzik açıktır değilse film izliyorumdur filmde yoksa oyun oynuyorumda bunların hiç biri yoksa zaten bilgisayar kapalıdır o yüzden fanları veriyorum turboya estiriyor maşallah biraz sesli ama rahatsız etmiyor uğultu yok yani çıtırdan uykunuda getiriyor güzel :D. Ne övdüm be Cool Master'dan hemen bir Gold serfitika PSU istiyorum hediye olarak :D

COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN
Link budur kardeşim, valla dediğim gibi 4 tane taktım ben 1 tanesi egzos olmak üzere. Tabi ben standartta kullanmıyorum dayıyorum turboya fanları zaten genelde ya müzik açıktır değilse film izliyorumdur filmde yoksa oyun oynuyorumda bunların hiç biri yoksa zaten bilgisayar kapalıdır o yüzden fanları veriyorum turboya estiriyor maşallah biraz sesli ama rahatsız etmiyor uğultu yok yani çıtırdan uykunuda getiriyor güzel :D. Ne övdüm be Cool Master'dan hemen bir Gold serfitika PSU istiyorum hediye olarak :D
Ben bu fana pek güvenemedim ama siz diyorsanız iyidir. :D 2 tane alim bari. Molex var mı bunlarda. :D

Ben bu fana pek güvenemedim ama siz diyorsanız iyidir. :D 2 tane alim bari. Molex var mı bunlarda. :D
Var çıkıyor içinden, valla alın bir deneyin fiyatına göre çok iyi performans veriyor tabiki daha güzel kaliteli daha işlevi büyük fanlarda var ben uygun bütçeli olarak ve kendimde kullandığım için aynı zamandada tabi memnun kalmam tavsiye etmeme sebep oldu :). Öyle yani bir araştır ona göre alırsın.

İnşallah Allah sana daha iyisini nasip eder hocam.:)
Şakasına dedim gerçi ama ona benziyor. :D Kasadan memnunum aslında sadece hava sirkülasyonu kötü. S340 Türkiye'de satılıyor mu acaba? Şuan idare ediyorum. :D

Var çıkıyor içinden, valla alın bir deneyin fiyatına göre çok iyi performans veriyor tabiki daha güzel kaliteli daha işlevi büyük fanlarda var ben uygun bütçeli olarak ve kendimde kullandığım için aynı zamandada tabi memnun kalmam tavsiye etmeme sebep oldu :). Öyle yani bir araştır ona göre alırsın.
Geçen Xigmatek fan aldım, sürtünme sesi çıkıyordu. :D Xigmatek ürünü almaya korkar oldum artık ya. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı