Kasaya 2. ekran kartı takip mining yapmak için gerekenler

Lafımı n'olur yanlış anlamayın ama... tek GPU ile miningden bir şey elde edemezsiniz. Mining'e başlamak için, o işe ayrılmış bir bilgisayar ve en az 4 GPU gerekir, ki bu da kazançlı değildir. Makul olan başlangıç, 6-8 adet GPU'lu bir mining sistem olur.
Anlamıyorsanız yorum yapmanız sizi gülünç hale sokar. Bence yapmayın.

valla ben 650W PowerBoost ile 1 ay yaptım 3 tane 1660S vardı. ama 3070Ti ya da 3060Ti'yi emanet etmezdim. Bir de kaç PCI-E çıkışı var PSU'da o da önemli 2 tane 8+8 pin varsa UV yaparak idare eder ama ben güvenmezdim.
Güvenmezdimden kastınız karta zarar verebileceğini mi söylemek istediniz yoksa daha farklı bir konu mu bahsettiğiniz

valla ben 650W PowerBoost ile 1 ay yaptım 3 tane 1660S vardı. ama 3070Ti ya da 3060Ti'yi emanet etmezdim. Bir de kaç PCI-E çıkışı var PSU'da o da önemli 2 tane 8+8 pin varsa UV yaparak idare eder ama ben güvenmezdim.
PSU marka/modeline güvenmediğiniz için mi böyle düşündünüz ? Ben de 650W PSU ile 3 kart kullanıyorum da.

PSU marka/modeline güvenmediğiniz için mi böyle düşündünüz ? Ben de 650W PSU ile 3 kart kullanıyorum da.
Ben de anlamadım açıkçası tdp değerleri rx6600xt'nin 160w - 3060ti 200w belki 3070ti olmayacaktır 290w tdp değeri cünkü ama 3060 ile yeteceğini düşünüyorum aslında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı