cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce kasalı bilgisayarımı kapatmak için odama girdim kasaya bacağım çarptı ve görüntü gitti monitörde sonra bilgisayar yeniden başlattı kendini her şeye baktım bir sıkıntı gözükmüyor ama yine de bir sormak istedim.
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce kasalı bilgisayarımı kapatmak için odama girdim kasaya bacağım çarptı ve görüntü gitti monitörde sonra bilgisayar yeniden başlattı kendini her şeye baktım bir sıkıntı gözükmüyor ama yine de bir sormak istedim.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Ekim 2020 #11 Evilmonster dedi: Eğer sisteminiz HDD üzerine kuruluysa darbenin etkisiyle diskin dönmesinde anlık bir aksama olduğu için bilgisayar kendini yeniden başlatmış olabilir. Ayrıca tüm soketleri kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Öyle bir durum olsa önce mavi ekran verir direk kapatmaz bu ya GPU ya da anakart ile alakalı bence. Artı 0 Eksi
Evilmonster dedi: Eğer sisteminiz HDD üzerine kuruluysa darbenin etkisiyle diskin dönmesinde anlık bir aksama olduğu için bilgisayar kendini yeniden başlatmış olabilir. Ayrıca tüm soketleri kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Öyle bir durum olsa önce mavi ekran verir direk kapatmaz bu ya GPU ya da anakart ile alakalı bence.
KonuKilit Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer BruhKöy 24 Ekim 2020 #12 Kablolarda bir sıkıntı olmuş olabilir onlara da bak bence. Artı 0 Eksi
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 24 Ekim 2020 #13 300319 dedi: Öyle bir durum olsa önce mavi ekran verir direk kapatmaz bu ya GPU ya da anakart ile alakalı bence. Genişletmek için tıkla... O da olabilir. Bi' tam kontrol yapın. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Öyle bir durum olsa önce mavi ekran verir direk kapatmaz bu ya GPU ya da anakart ile alakalı bence. Genişletmek için tıkla... O da olabilir. Bi' tam kontrol yapın.
KS KS cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #14 Evilmonster dedi: Eğer sisteminiz HDD üzerine kuruluysa darbenin etkisiyle diskin dönmesinde anlık bir aksama olduğu için bilgisayar kendini yeniden başlatmış olabilir. Ayrıca tüm soketleri kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda 1 tane 1 TB HDD var 256 GB'lik de SSD var. Artı 1 Eksi
Evilmonster dedi: Eğer sisteminiz HDD üzerine kuruluysa darbenin etkisiyle diskin dönmesinde anlık bir aksama olduğu için bilgisayar kendini yeniden başlatmış olabilir. Ayrıca tüm soketleri kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda 1 tane 1 TB HDD var 256 GB'lik de SSD var.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #15 Ekran kartıyla monitör kablolarını kontrol et RAM'ler falan gevşemez imkanı yok çok güldüm. Artı -1 Eksi
KS KS cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #16 300319 dedi: Öyle bir durum olsa önce mavi ekran verir direk kapatmaz bu ya GPU ya da anakart ile alakalı bence. Genişletmek için tıkla... Yok mavi ekran vermedi kasaya çarpınca monitörde sinyal yok dedi sonra bilgisayar açıldı geri. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Öyle bir durum olsa önce mavi ekran verir direk kapatmaz bu ya GPU ya da anakart ile alakalı bence. Genişletmek için tıkla... Yok mavi ekran vermedi kasaya çarpınca monitörde sinyal yok dedi sonra bilgisayar açıldı geri.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Ekim 2020 #17 RotasızBey dedi: Ekran kartıyla monitör kablolarını kontrol et RAM'ler falan gevşemez imkanı yok çok güldüm. Genişletmek için tıkla... Aynen RAM'ler zaten kilitli bende güldüm . Artı 0 Eksi
RotasızBey dedi: Ekran kartıyla monitör kablolarını kontrol et RAM'ler falan gevşemez imkanı yok çok güldüm. Genişletmek için tıkla... Aynen RAM'ler zaten kilitli bende güldüm .
A Alpha345 Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 765 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #18 RotasızBey dedi: Ekran kartıyla monitör kablolarını kontrol et RAM'ler falan gevşemez imkanı yok çok güldüm. Genişletmek için tıkla... Benim söylediğim tecrübe yalnız. Arkdaşım da kasaya çarptı ve ramlari gevşediğinden ks ile aynı sorunu yaşadı ve ramleri oturttuktan sonra düzeldi. Artı 1 Eksi
RotasızBey dedi: Ekran kartıyla monitör kablolarını kontrol et RAM'ler falan gevşemez imkanı yok çok güldüm. Genişletmek için tıkla... Benim söylediğim tecrübe yalnız. Arkdaşım da kasaya çarptı ve ramlari gevşediğinden ks ile aynı sorunu yaşadı ve ramleri oturttuktan sonra düzeldi.
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 24 Ekim 2020 #19 cxpawf dedi: Yok mavi ekran vermedi kasaya çarpınca monitörde sinyal yok dedi sonra bilgisayar açıldı geri. Genişletmek için tıkla... Pc kaç yıllık? Artı -1 Eksi
cxpawf dedi: Yok mavi ekran vermedi kasaya çarpınca monitörde sinyal yok dedi sonra bilgisayar açıldı geri. Genişletmek için tıkla... Pc kaç yıllık?
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 24 Ekim 2020 #20 cxpawf dedi: Yok mavi ekran vermedi kasaya çarpınca monitörde sinyal yok dedi sonra bilgisayar açıldı geri. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının soketi oynamış olabilir, onu da kontrol edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
cxpawf dedi: Yok mavi ekran vermedi kasaya çarpınca monitörde sinyal yok dedi sonra bilgisayar açıldı geri. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının soketi oynamış olabilir, onu da kontrol edebilir misiniz?