Kasaya örümcek girdi

zeus keydrop

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar az önce yerde örümcek gördüm, hemen masanın altına kaçtı. Şöyle bir şey var kasada masanın yanında, acaba içine girdi mi? Kapağı açıp baktı bir şey göremedim. Zararsız kıl örümceği bir zarar olur mu? PC'de herhangi bir gariplik yok.

Bundan biraz daha küçüktü:

orumcek2.jpg

Kasa mavi bölgede duruyor:

kıç.jpg

Merhaba arkadaşlar, az önce yerde örümcek gördüm, hemen masanın altına kaçtı. Şöyle bir şey var kasada masanın yanında, acaba içine girdi mi? Kapağı açıp baktı bir şey göremedim. Zararsız kıl örümceği bir zarar olur mu? PC'de herhangi bir gariplik yok.

Eki Görüntüle 1537915

Eki Görüntüle 1537917

FurMark testi yapın, varsa çıkar zaten. 😁 Şaka bir yana istiyorsanız kasayı bir daha açıp dikkatli bir şekilde bakın.

Merhaba arkadaşlar, az önce yerde örümcek gördüm, hemen masanın altına kaçtı. Şöyle bir şey var kasada masanın yanında, acaba içine girdi mi? Kapağı açıp baktı bir şey göremedim. Zararsız kıl örümceği bir zarar olur mu? PC'de herhangi bir gariplik yok.

Eki Görüntüle 1537915

Eki Görüntüle 1537917

Bir şey olacağını sanmam kasada ağ falan varsa temizlersiniz.

Arkadaş sizden örümcek kızartması tarifi istememiş :D bir şey olmaz eğer çok merak ediyorsan içine bakabilirsin kasanın detaylı olarak enazından belki bir canlıyı kurtarmış olabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu introyu örümceğe dinletirseniz eminim saygı duyup evine geri dönecektir :D

Şaka bir yana kasa için değil ama örümcek için sorun yaratabilir :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı