skatez Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 36 29 Şubat 2024 #1 Ekran kartı RX 6700 İşlemci R5 5600 Arkadaşlar kasaya su döküldü ve açılırken görseldeki gibi donuyor. Sorun hangi parçadan kaynaklanıyor olabilir? Olay ben evde yokken oluyor ve yaklaşık 1 ay sonra öğreniyorum, detaylara hakim değilim.
Arkadaşlar kasaya su döküldü ve açılırken görseldeki gibi donuyor. Sorun hangi parçadan kaynaklanıyor olabilir? Olay ben evde yokken oluyor ve yaklaşık 1 ay sonra öğreniyorum, detaylara hakim değilim.
KS KS skatez Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 36 8 Mart 2024 #11 Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum, hdmi kablosunu değiştirince sorun halloldu. Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum, hdmi kablosunu değiştirince sorun halloldu. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum, hdmi kablosunu değiştirince sorun halloldu. Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum, hdmi kablosunu değiştirince sorun halloldu.
Ahmetoyunbros Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 923 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #12 skatez dedi: Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum, hdmi kablosunu değiştirince sorun halloldu. Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum, hdmi kablosunu değiştirince sorun halloldu. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah bir daha böyle bir sorun olmaz. Artı 0 Eksi
skatez dedi: Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum, hdmi kablosunu değiştirince sorun halloldu. Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum, hdmi kablosunu değiştirince sorun halloldu. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah bir daha böyle bir sorun olmaz.