Kasayı karınca bastı

Dün gece Harry Potter izlerken bebe bisküvisi yedim, (Netflix'den izledim linçlemeyin) sabah kahvaltıdan sonra bilgisayara oturdum FIFA gireyim dedim. (Oyun orijinal linçlemeyin) oyun yüklenirken elimde kaşıntı hissettim, kaşıntının sebebi karıncaydı. Etrafıma bakınca karıncaları fark ettim. Kasanın içine eğildiğim de ise tek tük karınca gördüm. Bunlar bileşenlere zarar verir mi? Üreme durumları olur mu? Ya da yuva yaparlar mı?

Not: Karıncaların dişleri yok, ısırmıyor, elimde bayağı bir deneme yaptım. / Kasaya nasıl girdi diye sormayın etrafı açık.

Bu olay olduğunda kasanızı yerdemi kullanıyordunuz?
 
Benim de mouse basmışlardı bende diyordum bu fareye deydiğimde neden kaşınıyorum mouse un içini açtım bir sürü karınca yuva yapmışlar oraya 😃 (linçlemeyin)
 
1 Sene geçmiş. Acaba bebe bisküvisi yerken örtü olarak kasayı mı yan yatırıp önünüze koydunuz? (Linçlemeyin) Büyük ihtimalle şimdi gitmişlerdir fakat ben yine de merak ettim. Nasıl gittiler?
 
Öncelikle kasayı temizleyin, bir daha da içine bebek bisküvisi dökmeyin. (Bu arada neden FIFA'nın korsan olduğunu varsayacağımızı düşündünüz anlamadım.) (Edit: tarihi görmeden cevap yazmıştım ama bisküvi artıkları hala duruyorsa yine de temizlemenizi öneririm, geç olsun güç olmasın.)
 
Ekonomi kötü ekran kartı çalmaya çalışmışlar galiba la casa de PC(!)
Bu arada bilgisayarınızı temizleyin donanımlara belki zarar verebilir.
 
Dün gece Harry Potter izlerken bebe bisküvisi yedim, (Netflix'den izledim linçlemeyin) sabah kahvaltıdan sonra bilgisayara oturdum FIFA gireyim dedim. (oyun orijinal linçlemeyin) oyun yüklenirken elimde kaşıntı hissettim, kaşıntının sebebi karıncaydı. Etrafıma bakınca karıncaları fark ettim. Kasanın içine eğildiğim de ise tek tük karınca gördüm. Bunlar bileşenlere zarar verir mi? Üreme durumları olur mu? Ya da yuva yaparlar mı?

Not: Karıncaların dişleri yok, ısırmıyor, elimde bayağı bir deneme yaptım. / kasaya nasıl girdi diye sormayın etrafı açık.

Kara Fatma türünden böcekler girmişti önceki evimizde kasamın içine ( gerçek bu arada ) çok iyrenç bir durum.
 

Geri
Yukarı