Kasayı karınca bastı

FurMark'ı indir ekran kartına stress testi yap bir 80 derecelere kadar çıksın sonra işlemciye de yap oda aynı bir 80 dereceye çıksın sonra karınca küllerini temizlersin süpürge ile. Linçlemeyin (!)
 
Kasanın yanına ekmek kırıntıları bırakın en azından karınları doymuş olur ve bileşenleri yemezler.
Aç baba MSI kombustor üstüne Cinebench R20 yak hepsini. Para vermeden kirada kalıyorlar ya!

Can almayı bırak hayatı bırakma, bir sen düşün 1000 derece sıcakta yanmayı!😡
 
Dün gece Harry Potter izlerken bebe bisküvisi yedim, (Netflix'den izledim linçlemeyin) sabah kahvaltıdan sonra bilgisayara oturdum FIFA gireyim dedim. (oyun orijinal linçlemeyin) oyun yüklenirken elimde kaşıntı hissettim, kaşıntının sebebi karıncaydı. Etrafıma bakınca karıncaları fark ettim. Kasanın içine eğildiğim de ise tek tük karınca gördüm. Bunlar bileşenlere zarar verir mi? Üreme durumları olur mu? Ya da yuva yaparlar mı?

Not: Karıncaların dişleri yok, ısırmıyor, elimde bayağı bir deneme yaptım. / kasaya nasıl girdi diye sormayın etrafı açık.

Mining yapın hocam ısıdan hepsi yansın biraz gaddarca ama yapacak bir şey yok :(
 
Dün gece Harry Potter izlerken bebe bisküvisi yedim, (Netflix'den izledim linçlemeyin) sabah kahvaltıdan sonra bilgisayara oturdum FIFA gireyim dedim. (Oyun orijinal linçlemeyin) oyun yüklenirken elimde kaşıntı hissettim, kaşıntının sebebi karıncaydı. Etrafıma bakınca karıncaları fark ettim. Kasanın içine eğildiğim de ise tek tük karınca gördüm. Bunlar bileşenlere zarar verir mi? Üreme durumları olur mu? Ya da yuva yaparlar mı?

Not: Karıncaların dişleri yok, ısırmıyor, elimde bayağı bir deneme yaptım. / Kasaya nasıl girdi diye sormayın etrafı açık.

Kasayı ince uçlu bir fırça ile temizleyin. (Tiner kullanma, linçlemeyin.)
 
Ülkemin karıncası bile aç be! kasayı güzelce temizle kısa devre yaptırabilirler
 
Karıncalar lisanslı ve orijinal mi?
 

Geri
Yukarı